Ultima oră: Lista drumurilor închise temporar din cauza condițiilor meteo

Minis­te­rul Trans­por­tu­ri­lor în comun cu Inspec­to­ra­tul Națio­nal de Patru­la­re au decis închi­de­rea tem­po­ra­ră al acce­su­lui și cir­cu­la­ți­ei ruti­e­re pe mai mul­te tra­see națio­na­le în sco­pul nead­mi­te­rii blo­ca­je­lor.

Vede­ți mai jos lis­ta dru­mu­ri­lor pe care tre­bu­ie să le evi­ta­ți.

1.    Sec­to­rul Can­te­mir, R35 Comrat – Can­te­mir (s.Vișniovca);
G132  R35- Bai­ma­clia – Tara­clia de Sal­cie – R32(s. Bai­ma­clia și s. Tara­clia de Sal­cie);
2. Sec­to­rul Cău­șe­ni R30 Ane­nii Noi – Cău­șe­ni – Ște­fan Vodă  – km 33-35;
G116  R30 Ste­fan Vodă – Ala­va – Săi­ți – G117;
3. Sec­to­rul Basa­ra­beas­ca R36 Basa­ra­beas­ca Cea­dîr Lun­ga;
4. Sec­to­rul Chi­și­nău M5 Fron­ti­e­ră cu Ucrai­na – Cri­va – Băl­ți – Chișinău-     Tiras­pol – Fron­ti­e­ră cu Ucrai­na km 252-274;  km290-323;
5. Sec­to­rul Dubă­sa­ri G68  R20 – Orhei- Susleni- Ustia- Cri­u­le­ni;
6. Sec­to­rul Nis­po­re­ni R25.1  M1 – R25;
7. Sec­to­rul Stră­șe­ni G97  R1 Pănășești- Căpri­a­na – M1(căzut copa­ci);
8.  Sec­to­rul Cahul  R34 Hîn­cești – Leo­va Cahul – Giurgiulesti(Gotești-Chircani) au cazut stil­pi de elec­tri­ci­ta­te km  68-70  s.Vilcele;
9. R32 M3 Vul­că­nești Cahul Tara­clia în pre­a­j­ma  s.Moscovei;
10.M3 Chi­și­nău – Comrat- Giurgiulești-  Fron­ti­e­ră cu Roma­nia    (s.Ciumai,  s.Burlăceni);
11. M3 Chi­și­nău – Comrat- Giurgiulești-  Fron­ti­e­ră cu Romania(s. Vul­că­nești,  s.Slobozia Mare

Cu refe­ri­re la trans­por­tul inte­rur­ban, din Gara  Nord sunt ope­ra­te pe deplin doar cur­se­le spre rai­oa­ne­le de Nord ale repu­bli­cii. În  rai­oa­ne­le din Cen­trul țării,  la ora 13:00, au ple­cat două cur­se  spre Unghe­ni, și res­pec­ti­ve, Șol­dă­nești. Din Gara Cen­tru și Sud în con­ti­nu­a­re cur­se­le rămân sus­pen­da­te.

De men­țio­nat că până la data de 25 apri­lie 2017, Minis­te­rul Trans­por­tu­ri­lor a dis­pus reac­ti­va­rea ser­vi­ci­u­lui ope­ra­tiv în regi­mul Non-stop, pâna la data de 25 apri­lie 2017, care poa­te fi con­tac­tat la numă­rul de tele­fon  022 748 961.

Calea Fera­tă din Mol­do­va și Por­tul Inter­națio­nal Giur­gi­u­lești acti­vea­ză în regim nor­mal.

Tot­o­da­tă, din cau­za con­di­ți­i­lor cli­ma­te­rice nu sunt pre­mi­se efec­tu­a­rea zbo­ru­ri­lor înspre/dinspre Aero­por­tu­lui Inter­națio­nal Chi­și­nău, cel puțin până la ore­le 14:00.


Preluarea textelor de pe pagina www.zdg.md se realizează în limita maximă de 500 de semne. În mod obligatoriu, în cazul paginilor web (portaluri, agentii, instituţii media sau bloguri) trebuie indicat şi linkul direct la articolul preluat din www.zdg.md Instituţiile de presa care preiau articole sau imagini pentru emisiuni TV sau radio, vor cita sursa, iar ediţiile tipărite vor indica sursa şi autorul informaţiei. Preluarea integrală se poate realiza doar în condiţiile unui acord prealabil cu redacţia.

Comentariile Dvs. la articolele de pe www.zdg.md sunt apreciate, dacă sunt exprimate într-un limbaj decent. Ne rezervăm dreptul să nu publicăm sau să ștergem mesajele care aduc ofense și injurii celorlalți vizitatori, care incită la ură de rasă, religie și sex.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *