FOTO/ Aur pentru R. Moldova la Jocurile Olimpice de Tineret de la Buenos Aires

Înotătoarea Tatiana Salcuțan a cucerit medalia de aur la Jocurile Olimpice de Tineret (JOT) care au loc în aceste zile la Buenos Aires, Argentina.

Sportiva de 17 ani, originară din Tiraspol, s-a impus la 200 metri spate, înregistrând rezultatul 2:10.13. În finală reprezentanta țării noastre a întrecut-o pe canadianca Madison Broad (2:10.32) și australianca Kaylee McKeown (2:10.67).

Antrenorul înotătoarei noastre este Evgheni Carabețchi.

Într-o altă probă, 100 de metri bras, Tatiana s-a clasat pe locul 8, înregistrând un timp de 1:02.20. Campioană a devenit rusoaica Daria Vaskina (1:00.45), urmată de australianca Kaylee McKeown (1:00.58) și americanca Rhyan White (1:00.60).

R. Moldova este reprezentată la JOT de la Buenos Aires de 17 sportivi.

sursă foto: olympic.md


Preluarea textelor de pe pagina www.zdg.md se realizează în limita maximă de 500 de semne. În mod obligatoriu, în cazul paginilor web (portaluri, agentii, instituţii media sau bloguri) trebuie indicat şi linkul direct la articolul preluat din www.zdg.md Instituţiile de presa care preiau articole sau imagini pentru emisiuni TV sau radio, vor cita sursa, iar ediţiile tipărite vor indica sursa şi autorul informaţiei. Preluarea integrală se poate realiza doar în condiţiile unui acord prealabil cu redacţia.

Comentariile Dvs. la articolele de pe www.zdg.md sunt apreciate, dacă sunt exprimate într-un limbaj decent. Ne rezervăm dreptul să nu publicăm sau să ștergem mesajele care aduc ofense și injurii celorlalți vizitatori, care incită la ură de rasă, religie și sex.

1 comentariu

  1. ivancelgroaznic

    Bravo la Tatiana! Mai avem si noi cu ne mindri, nu numa rele si necazuri. Deom ave mai multi ca ea, nu sa plece in pribegie .

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *