VOX/ Ați votat din convingere sau ați ales „răul cel mai mic”?

În contextul alegerilor generale și parlamentare noi care au loc astăzi, 20 octombrie, ZdG a întrebat cetățenii dacă au votat din convingere sau au ales „răul cel mai mic”.

Dacă unii spun că nu prea au avut pe cine vota, alții afirmă că au votat „din toată inima”. Alții zic, însă, zic că își vor exercita dreptul la vot „data viitoare”.


Preluarea textelor de pe pagina www.zdg.md se realizează în limita maximă de 500 de semne. În mod obligatoriu, în cazul paginilor web (portaluri, agentii, instituţii media sau bloguri) trebuie indicat şi linkul direct la articolul preluat din www.zdg.md Instituţiile de presa care preiau articole sau imagini pentru emisiuni TV sau radio, vor cita sursa, iar ediţiile tipărite vor indica sursa şi autorul informaţiei. Preluarea integrală se poate realiza doar în condiţiile unui acord prealabil cu redacţia.

Comentariile Dvs. la articolele de pe www.zdg.md sunt apreciate, dacă sunt exprimate într-un limbaj decent. Ne rezervăm dreptul să nu publicăm sau să ștergem mesajele care aduc ofense și injurii celorlalți vizitatori, care incită la ură de rasă, religie și sex.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *