Principală  —  IMPORTANTE   —   DOC/ Sergiu Sîrbu pleacă din…

DOC Sergiu Sîrbu pleacă din Pro Moldova

După ce în luna februarie curent părăsea PDM și pune umărul la constituirea Partidului Pro Moldova, Sergiu Sîrbu anunță că părăsește rândurile formațiunii respective. Acesta anunță că în continuare va activa în calitate de deputat neafiliat.

„Stimați prieteni, colegi. Nu întotdeauna în viață merge exact conform planului stabilit iar uneori, pentru a merge înainte suntem puși în situația de a face un pas înapoi.Cel mai important este ca scopul final să fie cel stabilit și chiar dacă pe mai multe căi sunt sigur că va fi atins. De astăzi mă retrag din grupul parlamentar Pro Moldova. Vom continua colaborarea dar din calitatea mea de deputat neafiliat. Motivele sunt atât de ordin personal cât și profesional dar asta acum mai puțin contează. Le mulțumesc colegilor pentru înțelegere, susținere și colaborare frumoasă. La sigur vom avea încă multe ocazii să facem lucruri bune pentru țară, a anunțat Sergiu Sîrbu.

De menționat că, la mijlocul lunii februarie curent, deputații Andrian Candu, Sergiu Sîrbu, Eleonora Graur, Vladimir Cebotari, Corneliu Padnevici și Grigore Repeșciuc au anunțat că părăsesc fracțiunea parlamentară a PDM și formează un alt grup parlamentar. Ulterior, grupul a devenit partid, sub denumirea de partidul Pro Moldova.

De menționat că, acum o săptămână, Sîrbu a anunțat că o susține pe candidata Partidului Șor, Violeta Ivanov, la alegerile prezidențiale din 1 noiembrie. Cei doi au fost colegi în PCRM, iar ulterior în PDM.