VIDEO/ Precizările poliției în legătură cu incidentul în care un bărbat este bătut în plină stradă de un șofer

Un bărbat a fost agresat de un șofer pe trecerea de pietoni în timp ce traversa strada. Incidentul a avut loc încă în decembrie 2018, iar poliția încearcă să îl identifice pe făptaș.

Potrivit imaginilor video apărute în mediul online, bărbatul ar fi fost indignat de faptul că șoferul a oprit mașina pe trecerea de pietoni. Acesta s-a apropiat de mașină, iar la un moment dat a băgat mâna în interiorul mașinii. Drept răspuns, șoferul a coborât din mașină și l-a lovit violent. În consecință bărbatul a căzut în mijlocul străzii, iar în ajutor i-a sărit un alt șofer.

Potrivit ofițerului de presă al Direcției de Poliției a mun. Chișinău, Natalia Stati, cazul a fost înregistrat încă la 21 decembrie și se află în gestiunea Inspectoratului de Poliție Botanica. Bătaia s-a produs la intersecția străzilor Cuza Vodă și bd. Dacia, iar poliția întreprinde măsuri pentru a identifica șoferul pentru ca și acesta să depună o declarație.

„Cazul se documentează. Se așteaptă expertiza medico-legală pentru a se stabili leziunile cu care s-a ales pietonul agresat”, precizează Natalia Stati.

În urma incidentului bărbatul a fost transportat la Spitalul de Urgență pentru a i se acorda ajutor medical, iar ulterior, acesta a depus și o plângere la poliție.


Preluarea textelor de pe pagina www.zdg.md se realizează în limita maximă de 500 de semne. În mod obligatoriu, în cazul paginilor web (portaluri, agentii, instituţii media sau bloguri) trebuie indicat şi linkul direct la articolul preluat din www.zdg.md Instituţiile de presa care preiau articole sau imagini pentru emisiuni TV sau radio, vor cita sursa, iar ediţiile tipărite vor indica sursa şi autorul informaţiei. Preluarea integrală se poate realiza doar în condiţiile unui acord prealabil cu redacţia.

Comentariile Dvs. la articolele de pe www.zdg.md sunt apreciate, dacă sunt exprimate într-un limbaj decent. Ne rezervăm dreptul să nu publicăm sau să ștergem mesajele care aduc ofense și injurii celorlalți vizitatori, care incită la ură de rasă, religie și sex.

1 comentariu

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *