(Video) Peste 80 de pompieri au luptat cu focul la un depozit din Strășeni

Pompierii au fost solicitați să intervină la lichidarea unui incendiu izbucnit în seara zilei de 21 mai în câteva încăperi dintr-un depozit amplasat în preajma orașului Strășeni. Potrivit informațiilor, apelul la Serviciul 112 a fost recepționat la ora 22.21 de minute. La fața locului pentru intervenție au fost trimise în teren 14 autospeciale de intervenție cu peste 80 de pompieri. Ajunși la fața locului salvatorii au stabilit că o suprafață de 1500 metri pătrați a încăperilor depozitului este cuprins de flăcări, se precizează într-un comunicat al Inspectoratului  General pentru Situații de Urgență (IGSU).

Instituția menționează că „datorită intervenției operative a pompierilor, focul nu a obținut răspândire”. Pentru lichidarea arderii a fost mobilizat și un tren de intervenții la incendii. Flăcările au fost localizate la ora 00.05 minute. În urma arderii nimeni nu a avut de suferit. Incendiul a afectat tehnică agricolă depozitată în interiorul încăperilor. Toate circumstanțele, prejudiciile și cauza producerii incendiului, urmează a fi stabilite ulterior, se mai spune în comunicat.


Preluarea textelor de pe pagina www.zdg.md se realizează în limita maximă de 500 de semne. În mod obligatoriu, în cazul paginilor web (portaluri, agentii, instituţii media sau bloguri) trebuie indicat şi linkul direct la articolul preluat din www.zdg.md Instituţiile de presa care preiau articole sau imagini pentru emisiuni TV sau radio, vor cita sursa, iar ediţiile tipărite vor indica sursa şi autorul informaţiei. Preluarea integrală se poate realiza doar în condiţiile unui acord prealabil cu redacţia.

Comentariile Dvs. la articolele de pe www.zdg.md sunt apreciate, dacă sunt exprimate într-un limbaj decent. Ne rezervăm dreptul să nu publicăm sau să ștergem mesajele care aduc ofense și injurii celorlalți vizitatori, care incită la ură de rasă, religie și sex.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *