VIDEO/ Offline „Adoptă un Vot”: lmplicarea civică a diasporei în campania electorală

Grupul „Adoptä un vot” organizeazä cea de-a III-a ediție a Offline-ului la Chișinäu. Tema acestei ediții este: lmplicarea civică a diasporei în campania electorală pentru Alegerile Parlamentare din 2018.

Subiectele care sunt abordate țin în special de provocările pe care le aduce campania electorală și de organizarea următoarelor alegeri parlamentare.

Offline-ul este un eveniment civic și împărtășește viziunea comunității „Adoptă un vot” de a contribui prin acțiuni concrete în vederea dezvoltării și democratizării societății din Moldova. Participanții vor putea să se implice direct în proiectele şi acțiunile care au fost inițiate la edițiile anterioare dar și să vină cu idei și propuneri noi pentru îmbunătățirea situației actuale din țară.


Preluarea textelor de pe pagina www.zdg.md se realizează în limita maximă de 500 de semne. În mod obligatoriu, în cazul paginilor web (portaluri, agentii, instituţii media sau bloguri) trebuie indicat şi linkul direct la articolul preluat din www.zdg.md Instituţiile de presa care preiau articole sau imagini pentru emisiuni TV sau radio, vor cita sursa, iar ediţiile tipărite vor indica sursa şi autorul informaţiei. Preluarea integrală se poate realiza doar în condiţiile unui acord prealabil cu redacţia.

Comentariile Dvs. la articolele de pe www.zdg.md sunt apreciate, dacă sunt exprimate într-un limbaj decent. Ne rezervăm dreptul să nu publicăm sau să ștergem mesajele care aduc ofense și injurii celorlalți vizitatori, care incită la ură de rasă, religie și sex.

2 comentarii

  1. Dorin

    O sa ajunga momentul cind diaspora o sa trezeasca cu un sut in fund din partea lui Nastase similar cu a fost si cu uionistii dupa locale.

  2. Academician Colea Dabija

    ADOPTĂ UN PLAHOTNIUK!

    Propun în loc de lozinca “Adoptă un vot!”, lozinca “ADOPTĂ UN PLAHOTNIUK!”

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *