VIDEO/ Mesajul de Revelion al președintelui Igor Dodon

În noaptea dintre ani, președintele și Prima Doamnă a Republicii Moldova au transmis un mesaj de felicitare cetăţenilor. Pe fundalul Președinției renovate din banii poporului turc, președintele și-a ținut discursul atât în limba română, cât și în limba rusă.

„Fie ca anul 2019 să vă aducă bucurii și vise împlinite, iar provocările și greutățile care sunt inevitabile în viața fiecărui om să le transformăm în oportunități, să ne facă mai rezistenți și mai siguri în forțele proprii. Anul care vine, 2019, va fi unul foarte tensionat, deoarece este un an electoral, cu o miză politică enormă pentru țară. Dar eu știu că poporul moldovenesc este puternic, înțelept și împreună vom depăși obstacolele ce stau în calea făuririi unui viitor luminos pentru draga noastră Moldovă!”, a menționat președintele.


Preluarea textelor de pe pagina www.zdg.md se realizează în limita maximă de 500 de semne. În mod obligatoriu, în cazul paginilor web (portaluri, agentii, instituţii media sau bloguri) trebuie indicat şi linkul direct la articolul preluat din www.zdg.md Instituţiile de presa care preiau articole sau imagini pentru emisiuni TV sau radio, vor cita sursa, iar ediţiile tipărite vor indica sursa şi autorul informaţiei. Preluarea integrală se poate realiza doar în condiţiile unui acord prealabil cu redacţia.

Comentariile Dvs. la articolele de pe www.zdg.md sunt apreciate, dacă sunt exprimate într-un limbaj decent. Ne rezervăm dreptul să nu publicăm sau să ștergem mesajele care aduc ofense și injurii celorlalți vizitatori, care incită la ură de rasă, religie și sex.

2 comentarii

 1. Lider Moldovan

  Adică, președintele și-a ținut discursul atât în limba română, cât și în limba rusă? Apropo, pe însuși monstru mancurt, Igor Dodon l-ați anunțat că și-a ținut discursul în limba română? Sunt sigur, că el nu știe asta! Este absolut clar, că dacă acest monstru mancurt și spion rusesc ia majoritate în Parlament ne așteaptă FEDERALIZAREA și multe alte proceduri neplăcute! Vom vedea, dacă tinerii din ziua de azi vor fi în stare să mai distrugă o dată TOMBERONUL! Dar de data aceasta, dacă idioțenia de monstru mancurt NE SCOATE TARE DIN SĂRITE, tomberonul trebuie distrus din temelie, iar în locul lui trebuie trebuie de construit un monument al jertfelor luptei cu invazia hibridă rusească!

  *

 2. Reporter

  Dodon este controlat aproape în întregime de stăpânul R. Moldova Talpa Iadului Plahotniuk. Absolut sigur, că Talpa Iadului Plahotniuk are pârghii de ordin juridic cu care să-l controleze. Și monstrul mancurt știe asta bine și nu va încerca să-și SCOATĂ SÂRMA DIN BOT în mod serios.

  Foarte puțin probabil, ca Talpa Iadului Plahotniuk să-l “elibereze” pe monstrul mancurt Dodon, deoarece asta va produce tulburări în societate și până la urmă căderea ambilor.

  Ilan Șor,******* hoț de miliarde este total dependent de Talpa Iadului Plahotniuk. Acesta numai nu l-a “produs”, deși a participat la furtul “miliardului” (în realitate peste 2,9 miliarde de dolari = 40 miliarde de lei). Aflarea ******* Ilan Șor în libertate în ultimii peste 2 ani este în totalitate opera Talpei Iadului Plahotniuk.

  CONCLUZIE: În spatele AMBELOR “BELELE” ale R. MOLDOVA, monstrului mancurt idiot Dodon și a ********* hoț Ilan Șor se află TALPA IADULUI PLAHOTNIUK.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *