VIDEO/ La Parlament a început sîrba celor 101 deputați

Mai mulți cetățeni s-au adunat în fața Parlamentului unde au improvizat o sârbă pentru a petrece legislativul în vacanță.

Pe ritmurile muzicii moldovenești, membrii Occupy Guguță s-au îndreptat la Parlament pentru a le ura deputaților o vacanță plăcută și au invitat protestatarii să se alăture unei sârbe tradiționale.

„Am zis că dacă în acest Parlament și în afara lui toată lumea este cumătru, nănaș și fin cu toată lumea, noi nu putem lua acest sistem ca o guvernare legitimă. Este o cumătrie și o nuntă moldovenească permanentă, unde oamenii se adună împreună pentru că au relații de rudenie. Așa conduc ei țara”, a menționat Vitalie Sprînceană, activist civic.


Preluarea textelor de pe pagina www.zdg.md se realizează în limita maximă de 500 de semne. În mod obligatoriu, în cazul paginilor web (portaluri, agentii, instituţii media sau bloguri) trebuie indicat şi linkul direct la articolul preluat din www.zdg.md Instituţiile de presa care preiau articole sau imagini pentru emisiuni TV sau radio, vor cita sursa, iar ediţiile tipărite vor indica sursa şi autorul informaţiei. Preluarea integrală se poate realiza doar în condiţiile unui acord prealabil cu redacţia.

Comentariile Dvs. la articolele de pe www.zdg.md sunt apreciate, dacă sunt exprimate într-un limbaj decent. Ne rezervăm dreptul să nu publicăm sau să ștergem mesajele care aduc ofense și injurii celorlalți vizitatori, care incită la ură de rasă, religie și sex.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *