(VIDEO) Ce a omis să spună Marian Lupu despre ultima sa vizită la Căușeni

Huiduiți și acuzați de corupție au fost întâmpinați membrii Partidului Democrat din Moldova (PDM) la Spitalul Raional din Căușeni. În timp ce un grup de cetățeni  strigau „Rușine!”, liderul democrat Marian Lupu și colegii săi au trecut pe alături fără a da o replică mulțimii nemulțumite.

„Hoții la pucărie! Marian Lupu la pușcărie! Rușine!  Rușine Partidul Democrat cel mai corupt partid din R. Moldova! Rușine!”, au strigat oamenii în timpul vizitei din 14 octombrie a candidatului Marian Lupu la Căușeni. Imaginile video au fost făcute publice de către portalul omg.md, în timp ce pe pagina de socializare și pe site-ul oficial său oficial, PDM nu a amintit de incident.

Nu este primul caz când Lupu are parte de asemenea primiri. Anterior, democrații au fost huiduiți în s. Step-Soci, r. Orhei, în timpul vizitelor la Ungheni, Fălești, Ocnița și Bălți.

Cu scandal s-a terminat și întâlnirea deputatei PDM, Valentina Buliga, cu locuitorii satului Başcalia, raionul Basarabeasca. Mai mulţi locuitori i-au reproșat deputatei că a chemat profesorii la discuţii în timpul programului de muncă, dar și că evită să discute despre consecințele fraudei bancare.

Deși a încercat să se justifice, deputata nu şi-a putut stăpâni emoţiile şi a izbucnit în plâns.

Foto: pdm.md


Preluarea textelor de pe pagina www.zdg.md se realizează în limita maximă de 500 de semne. În mod obligatoriu, în cazul paginilor web (portaluri, agentii, instituţii media sau bloguri) trebuie indicat şi linkul direct la articolul preluat din www.zdg.md Instituţiile de presa care preiau articole sau imagini pentru emisiuni TV sau radio, vor cita sursa, iar ediţiile tipărite vor indica sursa şi autorul informaţiei. Preluarea integrală se poate realiza doar în condiţiile unui acord prealabil cu redacţia.

Comentariile Dvs. la articolele de pe www.zdg.md sunt apreciate, dacă sunt exprimate într-un limbaj decent. Ne rezervăm dreptul să nu publicăm sau să ștergem mesajele care aduc ofense și injurii celorlalți vizitatori, care incită la ură de rasă, religie și sex.

1 comentariu

 1. Marghita dela Smil

  Da, Numai Re-Unirea noastră cu România ne este Salvarea
  în baza Actului Unirii pt. Totdeauna a Sfatului Țării din Chișinău din 27 Martie 1918
  și a Rezoluției Senatului American din 28 iunie 1991
  referitor la ocupația rusească a Basarabiei și a Bucovinei de Nord
  rupte din trupul României.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *