VIDEO/ Carabinierii italieni și-au scos căștile de protecție în fața moldovenilor care au protestat la Torino

Reprezentanții diasporei din Italia, care au protestat pe 18 noiembrie împotriva lui Ilan Șor și a evenimentelor pe care acesta le organizează în diasporă, au fost surprinși de gestul carabinierilor italieni care și-au scos căștile de protecție în fața lor.

Mai multe persoane au protestat la Torino în timpul unui concert organizat de Partidul „Șor”, iar manifestația a fost asistată și de un grup de carabinieri care asigurau ordinea publică în zona respectivă. Pentru că diaspora protesta pașnic, la un moment dat carabinierii și-au scos căștile de protecție și și-au pus pe cap beretele. Acest gest a provocat exclamații și aplauze din partea moldovenilor, care au făcut un îndemn către polițiștii din R. Moldova să urmeze acest gest și să fie în slujba poporului.


Preluarea textelor de pe pagina www.zdg.md se realizează în limita maximă de 500 de semne. În mod obligatoriu, în cazul paginilor web (portaluri, agentii, instituţii media sau bloguri) trebuie indicat şi linkul direct la articolul preluat din www.zdg.md Instituţiile de presa care preiau articole sau imagini pentru emisiuni TV sau radio, vor cita sursa, iar ediţiile tipărite vor indica sursa şi autorul informaţiei. Preluarea integrală se poate realiza doar în condiţiile unui acord prealabil cu redacţia.

Comentariile Dvs. la articolele de pe www.zdg.md sunt apreciate, dacă sunt exprimate într-un limbaj decent. Ne rezervăm dreptul să nu publicăm sau să ștergem mesajele care aduc ofense și injurii celorlalți vizitatori, care incită la ură de rasă, religie și sex.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *