VIDEO/ „Cadouri” pentru protestatari. Explicațiile lui Ilan Șor

Susținătorii partidului Șor au protestat astăzi, 20 iulie, în fața sediilor partidelor PAS și Platforma DA, acuzându-i de faptul că vor să le închidă magazinele sociale. Se pare însă că protestatarii au fost aduși organizat la manifestație, iar partidul i-ar fi mulțumit și cu câte o pungă.

Un internaut a postat pe Facebook un filmuleț în care a surprins mai multe microbuze și autobuze cu numere de înmatriculare din Orhei, lângă care era parcată și o mașină cu un abțibild cu numele partidului Șor. În imaginile video surprinse de martor pot fi văzute mai multe persoane cu pungi în mâini, care au fost oferite protestatarilor.

Ziarul de Gardă a încercat să contacteze serviciul se presă al Partidului Șor de câteva ori, însă Alina Șargu a declarat că nu poate discuta cu noi, iar la un moment dat ne-a închis telefonul.

Ulterior, primarul de Orhei a postat pe Facebook un filmuleț în care susține că în pungi au fost tartine și câte o sticlă cu apă pentru protestatari.

„Au fost pachete. Erau tartine și apă pentru fiecare om. Mie, în comparație cu voi, animalelor, îmi pasă de oameni. Voi nu v-ați gândit la oameni pentru că vă este indiferent. Noi ne gândim la oameni și asta e ceva normal”, a spus Ilan Șor.


Preluarea textelor de pe pagina www.zdg.md se realizează în limita maximă de 500 de semne. În mod obligatoriu, în cazul paginilor web (portaluri, agentii, instituţii media sau bloguri) trebuie indicat şi linkul direct la articolul preluat din www.zdg.md Instituţiile de presa care preiau articole sau imagini pentru emisiuni TV sau radio, vor cita sursa, iar ediţiile tipărite vor indica sursa şi autorul informaţiei. Preluarea integrală se poate realiza doar în condiţiile unui acord prealabil cu redacţia.

Comentariile Dvs. la articolele de pe www.zdg.md sunt apreciate, dacă sunt exprimate într-un limbaj decent. Ne rezervăm dreptul să nu publicăm sau să ștergem mesajele care aduc ofense și injurii celorlalți vizitatori, care incită la ură de rasă, religie și sex.

1 comentariu

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *