VIDEO/ Bărbatul care își ținea ostatici copiii, soția și soacra, a decedat la spital. Detalii

Poliția informează că bărbatul care a ținut ostatice patru persoane într-un apartament din Capitală, a decedat la Spitalul de Urgență, după ce a fost împușcat. Bărbatul s-a încuiat în apartament împreună cu cei doi copii ai săi, soția și soacra și refuza să colaboreze cu forțele de ordine.

Bărbatul originar din Telenești, s-a încuiat însă în apartament și refuza să colaboreze. Ulterior, acesta a ieșit la balcon și a declarat că și-a luat ostatici cei doi copii, soacra și soția.

„S-a convocat o celulă de criză și a fost pornită o cauză penală adăugătoare […] Persoana devenea mai agresivă și amenința că își va omorî membrii familiei, refuzând să deschidă ușa apartamentului”, a menționat Alexandru Pînzari.

În aceste circumstanțe, șeful IGP precizează că s-a apelat la serviciile Brigăzii cu Destinație Specială „Fulger”.

„La momentul intervenției de către angajații „Fulger”, persoana bănuită a opus rezistență. Aceasta avea cuțit, o armă asemănătoare cu sabia și în momentul în care angajații „Fulger” au încercat să intre, acesta a atacat polițiștii. Colegii au aplicat arma de foc și persoana s-a ales cu leziuni corporale. Ulterior i s-a acordat ajutor medical de către angajații SMURD”, a spus Pînzari.


Preluarea textelor de pe pagina www.zdg.md se realizează în limita maximă de 500 de semne. În mod obligatoriu, în cazul paginilor web (portaluri, agentii, instituţii media sau bloguri) trebuie indicat şi linkul direct la articolul preluat din www.zdg.md Instituţiile de presa care preiau articole sau imagini pentru emisiuni TV sau radio, vor cita sursa, iar ediţiile tipărite vor indica sursa şi autorul informaţiei. Preluarea integrală se poate realiza doar în condiţiile unui acord prealabil cu redacţia.

Comentariile Dvs. la articolele de pe www.zdg.md sunt apreciate, dacă sunt exprimate într-un limbaj decent. Ne rezervăm dreptul să nu publicăm sau să ștergem mesajele care aduc ofense și injurii celorlalți vizitatori, care incită la ură de rasă, religie și sex.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *