Vânzătorii de flori din țară vor fi verificați de Serviciul Fiscal

Comercializatorii de flori din pieți autorizate vor fi supuși mai multor verificări în perioada 02-03 septembrie, curent. Acțiunile de control se desfășoară cu scopul contracarării fenomenului de evaziune fiscală, în ajunul „primului sunet”, informează Serviciul Fiscal de Stat (SFS).

Verificările agenților economici sunt organizate  în contextul creșterii cererii de flori vii, fapt ce duce la sporirea riscului de evaziune fiscală prin practicarea activităților ilicite de întreprinzător sau prin documentarea parțială a vânzărilor cu scopul  de a diminua cuantumul impozitelor și taxelor aferente Bugetului Public Național, scrie SFS.

Serviciul Fiscal de Stat recomandă tuturor contribuabililor să se conformeze prevederilor legislației în vigoare. Prima zi de școală în acest an va începe luni, 3 septembrie.

Sursa foto: Sfs.md


Preluarea textelor de pe pagina www.zdg.md se realizează în limita maximă de 500 de semne. În mod obligatoriu, în cazul paginilor web (portaluri, agentii, instituţii media sau bloguri) trebuie indicat şi linkul direct la articolul preluat din www.zdg.md Instituţiile de presa care preiau articole sau imagini pentru emisiuni TV sau radio, vor cita sursa, iar ediţiile tipărite vor indica sursa şi autorul informaţiei. Preluarea integrală se poate realiza doar în condiţiile unui acord prealabil cu redacţia.

Comentariile Dvs. la articolele de pe www.zdg.md sunt apreciate, dacă sunt exprimate într-un limbaj decent. Ne rezervăm dreptul să nu publicăm sau să ștergem mesajele care aduc ofense și injurii celorlalți vizitatori, care incită la ură de rasă, religie și sex.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *