Principală  —  Ştiri  —  Social   —   Un student din R. Moldova,…

Un student din R. Moldova, înjunghiat într-un cămin din Iași

Un moldovean care-și făcea studiile la Universitatea Alexandru Ioan Cuza din Iaşi a murit, iar altul a ajuns într-o stare gravă la spital, după ce au fost înjunghiați luni dimineața, într-un cămin din Copou, de un coleg de cameră.

Cei doi au fost găsiţi după izbucnirea unui incendiu în camera de cămin, focul fiind aprins, din primele informaţii, de agresor, transmite AGERPRES.

„Am fost solicitaţi să intervenim la un cămin studenţesc din Copou, unde la etajul unu a izbucnit un incendiu. În urma solicitării, am trimis două autospeciale şi un echipaj medical. În cameră au fost găsite două paturi arse şi două victime ale unei agresiuni. Una dintre ele se afla în stop cardio-respirator. S-a încercat resuscitarea timp de 45 de minute, dar fără rezultat. Cea de-a doua victimă se afă în stare gravă la spital”, a declarat Silvia Bolohan, purtător de cuvânt ISU Iaşi.

Studentul decedat este din R. Moldova, iar colegul său care se află la Spitalul Sf. Spridon din Iaşi și este din Târgu Neamț, România.