Principală  —  Ştiri  —  Social   —   Un moldovean, rănit grav în…

Un moldovean, rănit grav în accidentul de la Kaluga, a decedat la spital

Numărul cetățenilor moldoveni care și-au pierdut viața în tragicul accident din regiunea Kaluga a crescut până la șapte, asta după ce un cetățean în vârstă de 43 de ani s-a stins pe patul de spital.

Potrivit Inspectoratului General pentru Situații de Urgență, bărbatul a fost internat în stare gravă la spital, însă nu a reușit să supraviețuiască accidentului. Corpul neînsuflețit al acestuia urmează să fie repatriat în următoarele zile.

Celelalte două persoane care au avut de suferit în urma accidentului rămân internate în spitalul din Rusia și vor continua tratamentul până când medicii vor permite externarea acestora.

În dimineața zilei de 4 august, pe traseul M3 spre Ucraina, în apropiere de regiunea Kaluga, Federația Rusă, a avut loc un accident rutier cu implicarea a trei unități de transport. Potrivit informațiilor preliminare, un automobil de model Ford Focus și unul de model Volkswagen Polo, care circulau în aceeași direcție, s-au ciocnit, iar ulterior automobilul de model Ford Focus a derapat pe banda opusă, unde s-a ciocnit cu microbuzul în care se aflau moldovenii. În total, în urma tragicului accident rutier au decedat nouă persoane.