Un moldovean, rănit grav în accidentul de la Kaluga, a decedat la spital

Numărul cetățenilor moldoveni care și-au pierdut viața în tragicul accident din regiunea Kaluga a crescut până la șapte, asta după ce un cetățean în vârstă de 43 de ani s-a stins pe patul de spital.

Potrivit Inspectoratului General pentru Situații de Urgență, bărbatul a fost internat în stare gravă la spital, însă nu a reușit să supraviețuiască accidentului. Corpul neînsuflețit al acestuia urmează să fie repatriat în următoarele zile.

Celelalte două persoane care au avut de suferit în urma accidentului rămân internate în spitalul din Rusia și vor continua tratamentul până când medicii vor permite externarea acestora.

În dimineața zilei de 4 august, pe traseul M3 spre Ucraina, în apropiere de regiunea Kaluga, Federația Rusă, a avut loc un accident rutier cu implicarea a trei unități de transport. Potrivit informațiilor preliminare, un automobil de model Ford Focus și unul de model Volkswagen Polo, care circulau în aceeași direcție, s-au ciocnit, iar ulterior automobilul de model Ford Focus a derapat pe banda opusă, unde s-a ciocnit cu microbuzul în care se aflau moldovenii. În total, în urma tragicului accident rutier au decedat nouă persoane.


Preluarea textelor de pe pagina www.zdg.md se realizează în limita maximă de 500 de semne. În mod obligatoriu, în cazul paginilor web (portaluri, agentii, instituţii media sau bloguri) trebuie indicat şi linkul direct la articolul preluat din www.zdg.md Instituţiile de presa care preiau articole sau imagini pentru emisiuni TV sau radio, vor cita sursa, iar ediţiile tipărite vor indica sursa şi autorul informaţiei. Preluarea integrală se poate realiza doar în condiţiile unui acord prealabil cu redacţia.

Comentariile Dvs. la articolele de pe www.zdg.md sunt apreciate, dacă sunt exprimate într-un limbaj decent. Ne rezervăm dreptul să nu publicăm sau să ștergem mesajele care aduc ofense și injurii celorlalți vizitatori, care incită la ură de rasă, religie și sex.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *