Un incendiu puternic s-a produs la o fermă de vite din satul Ghiliceni

Un incendiu puternic s-a produs ieri, 19 mai, la o fermă de vite din localitatea Ghiliceni, raionul Telenești.

La fața locului pentru stingerea focului au fost îndreptate două autospeciale de intervenție ale pompierilor. Conform informațiilor operative, apelul la serviciul 901 a fost recepționat la ora 15.02, iar din primele detalii s-a stabilit că focul a cuprins suprafața unui hambar de păstrare a nutrețului pentru animale. Pompierii ajunși la fața locului au reușit să evacueze din zona de risc 250 de vite și peste 2500 de stoguri de fân.

Salvatorii au luptat cu flăcările trei ore pentru a lichida arderea. În urma incendiului nimeni nu a avut de suferit, însă au fost distruse 20 de stoguri de fân. Datorită intervenției operative ale pompierilor, focul a fost localizat fără a se răspândi. Conform primelor cercetări s-a stabilit că o versiune înaintată ar fi încălcarea regulilor de apărare împotriva incendiilor la efectuarea lucrărilor de sudare. Toate circumstanțele urmează a fi investigate.


Preluarea textelor de pe pagina www.zdg.md se realizează în limita maximă de 500 de semne. În mod obligatoriu, în cazul paginilor web (portaluri, agentii, instituţii media sau bloguri) trebuie indicat şi linkul direct la articolul preluat din www.zdg.md Instituţiile de presa care preiau articole sau imagini pentru emisiuni TV sau radio, vor cita sursa, iar ediţiile tipărite vor indica sursa şi autorul informaţiei. Preluarea integrală se poate realiza doar în condiţiile unui acord prealabil cu redacţia.

Comentariile Dvs. la articolele de pe www.zdg.md sunt apreciate, dacă sunt exprimate într-un limbaj decent. Ne rezervăm dreptul să nu publicăm sau să ștergem mesajele care aduc ofense și injurii celorlalți vizitatori, care incită la ură de rasă, religie și sex.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *