Un incendiu puternic s-a produs la o fermă de vite din satul Ghiliceni

Un incen­diu puter­nic s-a pro­dus ieri, 19 mai, la o fer­mă de vite din loca­li­ta­tea Ghi­li­ce­ni, raio­nul Tele­nești.

La fața locu­lui pen­tru stin­ge­rea focu­lui au fost îndrep­ta­te două autos­pe­ci­a­le de inter­ven­ție ale pom­pie­ri­lor. Con­form infor­ma­ți­i­lor ope­ra­ti­ve, ape­lul la ser­vi­ci­ul 901 a fost recep­țio­nat la ora 15.02, iar din pri­me­le deta­lii s-a sta­bi­lit că focul a cuprins supra­fa­ța unui ham­bar de păs­tra­re a nutre­țu­lui pen­tru ani­ma­le. Pom­pie­rii aju­nși la fața locu­lui au reu­șit să eva­cu­e­ze din zona de risc 250 de vite și pes­te 2500 de sto­gu­ri de fân.

Sal­va­to­rii au lup­tat cu flă­că­ri­le trei ore pen­tru a lichi­da arde­rea. În urma incen­di­u­lui nime­ni nu a avut de sufe­rit, însă au fost dis­tru­se 20 de sto­gu­ri de fân. Dato­ri­tă inter­ven­ți­ei ope­ra­ti­ve ale pom­pie­ri­lor, focul a fost loca­li­zat fără a se răs­pân­di. Con­form pri­me­lor cer­ce­tă­ri s-a sta­bi­lit că o ver­siu­ne îna­in­ta­tă ar fi încăl­ca­rea regu­li­lor de apă­ra­re împo­tri­va incen­di­i­lor la efec­tu­a­rea lucră­ri­lor de suda­re. Toa­te cir­cum­stan­țe­le urmea­ză a fi inves­ti­ga­te.


Preluarea textelor de pe pagina www.zdg.md se realizează în limita maximă de 500 de semne. În mod obligatoriu, în cazul paginilor web (portaluri, agentii, instituţii media sau bloguri) trebuie indicat şi linkul direct la articolul preluat din www.zdg.md Instituţiile de presa care preiau articole sau imagini pentru emisiuni TV sau radio, vor cita sursa, iar ediţiile tipărite vor indica sursa şi autorul informaţiei. Preluarea integrală se poate realiza doar în condiţiile unui acord prealabil cu redacţia.

Comentariile Dvs. la articolele de pe www.zdg.md sunt apreciate, dacă sunt exprimate într-un limbaj decent. Ne rezervăm dreptul să nu publicăm sau să ștergem mesajele care aduc ofense și injurii celorlalți vizitatori, care incită la ură de rasă, religie și sex.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *