Un copil de câteva luni a decedat, după ce tatăl, în stare de ebrietate la volan, s-a tamponat într-un panou publicitar

Viteză și starea de ebrietate la volan au omorât un copil de câteva luni, în noaptea de sâmbătă spre duminică, anunță Inspectoratul Național de Patrulare.

În noaptea de 26 spre 27 mai, în jurul orei 01:30, pe strada Albișoara din capitală a avut loc un accident rutier, soldat cu decesul unui copil născut în 2018. La volanul mașinii se afla tatăl copilului, de 25 de ani, iar pe bancheta din față era soția însărcinată, de 22 de ani, cu minorul în brațe. Tânără familie este domiciliată în satul Coșnița din r. Dubăsari.

Din cauza stării de ebrietate la volan și depășirea limitei de viteză, șoferul a pierdut controlul volanului și s-a tamponat într-un panou publicitar. În timpul impactului, atât șoferul cât și soția sa, nu aveau cuplate centurile de siguranță. În consecință, copilul a decedat la spital, iar părinții au primit diferite traumatisme.

Inspectoratul Național de Patrulare reamintește conducătorilor auto că nerespectarea principalelor reguli de siguranță la volan poate duce la consecințele grave, în majoritatea cazurilor cu persoanele decedate.


Preluarea textelor de pe pagina www.zdg.md se realizează în limita maximă de 500 de semne. În mod obligatoriu, în cazul paginilor web (portaluri, agentii, instituţii media sau bloguri) trebuie indicat şi linkul direct la articolul preluat din www.zdg.md Instituţiile de presa care preiau articole sau imagini pentru emisiuni TV sau radio, vor cita sursa, iar ediţiile tipărite vor indica sursa şi autorul informaţiei. Preluarea integrală se poate realiza doar în condiţiile unui acord prealabil cu redacţia.

Comentariile Dvs. la articolele de pe www.zdg.md sunt apreciate, dacă sunt exprimate într-un limbaj decent. Ne rezervăm dreptul să nu publicăm sau să ștergem mesajele care aduc ofense și injurii celorlalți vizitatori, care incită la ură de rasă, religie și sex.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *