Un copil de 7 ani din Ialoveni a dispărut. Poliția solicită ajutorul cetățenilor

Inspectoratul de poliție Ialoveni solicită ajutorul cetățenilor la stabilirea locului aflării minorului Dan Condrea, în vârstă de 7 ani.

Pe 24 martie, 2019, aproximativ ora 19:50, băiatul a plecat de la domiciliul din or. Ialoveni și până în prezent nu s-a întors. Copilul suferă de autism, strabism și nu vorbește.

Semnalmente: corpolență medie, înălțime 120 cm, păr negru. La momentul dispariției copilul era îmbrăcat în pantaloni și vestă de culoare verde închis. Era încălțat în ghete de culoare albastru închis.

Cei care l-au văzut sau pot oferi detalii sunt rugaţi să anunţe cea mai apropiată unitate de poliție sau să apeleze la numerele de telefon: 02682-22-02; 0267-2-38-98; 060386492 sau 112.


Preluarea textelor de pe pagina www.zdg.md se realizează în limita maximă de 500 de semne. În mod obligatoriu, în cazul paginilor web (portaluri, agentii, instituţii media sau bloguri) trebuie indicat şi linkul direct la articolul preluat din www.zdg.md Instituţiile de presa care preiau articole sau imagini pentru emisiuni TV sau radio, vor cita sursa, iar ediţiile tipărite vor indica sursa şi autorul informaţiei. Preluarea integrală se poate realiza doar în condiţiile unui acord prealabil cu redacţia.

Comentariile Dvs. la articolele de pe www.zdg.md sunt apreciate, dacă sunt exprimate într-un limbaj decent. Ne rezervăm dreptul să nu publicăm sau să ștergem mesajele care aduc ofense și injurii celorlalți vizitatori, care incită la ură de rasă, religie și sex.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *