Un bărbat de 33 de ani din Ialoveni, împușcat în timpul unei partide de vânătoare

Un bărbat de 33 de ani a decedat după ce a fost împușcat,  în abdomen, de un coleg de vânătoare, anunță poliția.

Astăzi, ora 11:40, poliția din  Ialoveni a fost sesizată de un locuitor al s. Suruceni în vârstă de 48 ani,  care a comunicat că, aflându-se la vînătoare , pe iazul din localitate, din imprudenţă l-a împuşcat pe colegul său,  vânător, un bărbat de 33 ani, din aceeași localitate.

Deplasându-se la fața locului poliția a stabilit că, cei doi se aflau pe iaz, într-o barcă, la vânătoare de rațe. La un moment dat,  bărbatul, a efectuat o împușcătură în direcția victimei.

Imediat, bărbatul a luat victima și a trasportat-o la spitalul din Ialoveni, unde  a decedat.

Ambii sunt membri ai Societății vânătorilor și pescarilor din raionul Ialoveni,   armele erau deținute legal.

Bărbatul suspect este reținut pe 72 de ore. Pe acest caz a fost inițiată o cauză penală pentru omor.

 Alte circumstanţe se stabilesc.


Preluarea textelor de pe pagina www.zdg.md se realizează în limita maximă de 500 de semne. În mod obligatoriu, în cazul paginilor web (portaluri, agentii, instituţii media sau bloguri) trebuie indicat şi linkul direct la articolul preluat din www.zdg.md Instituţiile de presa care preiau articole sau imagini pentru emisiuni TV sau radio, vor cita sursa, iar ediţiile tipărite vor indica sursa şi autorul informaţiei. Preluarea integrală se poate realiza doar în condiţiile unui acord prealabil cu redacţia.

Comentariile Dvs. la articolele de pe www.zdg.md sunt apreciate, dacă sunt exprimate într-un limbaj decent. Ne rezervăm dreptul să nu publicăm sau să ștergem mesajele care aduc ofense și injurii celorlalți vizitatori, care incită la ură de rasă, religie și sex.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *