Principală  —  Ştiri  —  Social   —   UPDATE/ Băiatul de 15 ani…

UPDATE Băiatul de 15 ani din Cahul, dispărut pe 5 iunie, a fost găsit în Chișinău viu și nevătămat, anunță Poliția

Sursa foto: Inspectoratul General al Poliției

UPDATE/ Băiatul de 15 ani din Cahul, care pe 5 iunie a părăsit domiciliul plecând într-o direcție necunoscută, a fost găsit de polițiști viu și nevătămat în municipiul Chișinău, anunță Inspectoratul General al Poliției (IGP).

„În urma măsurilor întreprinse, minorul a fost găsit în mun. Chişinău viu și nevătămat. Mulțumim tuturor pentru implicare”, anunță Poliția.

Știrea inițială

Polițiștii solicită ajutorul cetățenilor pentru a identifica locul aflării unui băiat de 15 ani din Cahul, care pe 5 iunie curent, în jurul orei 11:20, a părăsit domiciliul plecând într-o direcție necunoscută și până la acest moment nu se cunoaște nimic despre locul aflării acestuia.

Potrivit polițiștilor, în ziua când a plecat de acasă, băiatul era îmbrăcat în pantaloni negri, bluză gri şi încălțăminte sport de culoare gri-închis.

Semnalmentele: corpolență medie, înălțime 1,60 m, ochi căprui și păr castaniu.

Cetățenii sunt rugați să sune la numere de telefon 079984076 sau 029922490, sau la serviciul de urgență 112, dacă dispun de informații ce ar putea ajuta polițiștii să stabilească locul aflării băiatului.