Ultima oră: Un bărbat s-a sinucis în oficiul unei companii de creditare

Un bărbat din capitală, în vârstă de 50 de ani, s-a împușcat în cap în oficiul unui companii de creditare de pe strada Petru Rareș din capitală. Accidentul s-a produs în această după-amiază, anunță Poliția.

„La ora 14:00, Poliția a fost anunțată că un bărbat în vârstă de 50 de ani s-a împușcat în cap într-o companie de creditare. La fața locului s-au deplasat angajații Poliției sec. Râșcani, medicul legist și procurorul. În urma leziunilor, bărbatul a decedat pe loc. Oamenii legii au stabilit că bărbatul deținea arma legal. Forțele de ordine lucrează la fața locului pentru a stabili toate circumstanțele”, a declarat pentru ZdG Natalia Stati, ofițer de presă a Direcției de Poliție a mun. Chișinău.

Potrivit Poliției, victima ar fi luat un credit de circa 12 mii de dolari și din cauza neachitării, executorii judecătorești au aplicat sechestru asupra apartamentului, iar astăzi, 11 mai, urma să-l elibereze.

Vom reveni cu detalii. 


Preluarea textelor de pe pagina www.zdg.md se realizează în limita maximă de 500 de semne. În mod obligatoriu, în cazul paginilor web (portaluri, agentii, instituţii media sau bloguri) trebuie indicat şi linkul direct la articolul preluat din www.zdg.md Instituţiile de presa care preiau articole sau imagini pentru emisiuni TV sau radio, vor cita sursa, iar ediţiile tipărite vor indica sursa şi autorul informaţiei. Preluarea integrală se poate realiza doar în condiţiile unui acord prealabil cu redacţia.

Comentariile Dvs. la articolele de pe www.zdg.md sunt apreciate, dacă sunt exprimate într-un limbaj decent. Ne rezervăm dreptul să nu publicăm sau să ștergem mesajele care aduc ofense și injurii celorlalți vizitatori, care incită la ură de rasă, religie și sex.

1 comentariu

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *