Principală  —  Ştiri  —  Social   —   Traseul marșului dedicat eroilor căzuți…

Traseul marșului dedicat eroilor căzuți în conflictul armat de la Nistru

Marșul dedicat eroilor căzuți la datorie pentru apărarea integrităţii şi independenţei R. Moldova va fi supravegheat de Inspectoratul Național de Patrulare.

Menționăm că pe parcursul zilei de astăzi, 2 martie, între orele 10:00- 11:00, vor fi desfăşurate acțiuni dedicate comemorării a 24 de ani de la începutul acţiunilor de luptă pentru apărarea integrităţii şi independenţei R. Moldova din 1991- 1992.

Marșul dedicat acestui eveniment se va desfășura pe următorul traseu: Piața Marii Adunări Naționale – bd. Ștefan cel Mare și Sfînt – str. Ismail – str. Pan Halippa – Complexul memorial „Eternitate”. Inspectoratul Național de Patrulare anunță că pe perioada deplasării participanților la manifestație, pe respectivul traseu circulația rutieră va fi sistată.

La Catedrala Sf. Mare Mucenic Teodor Tiron va fi oficiată o slujbă divină pentru pomenirea celor căzuți la datorie. Tot în memoria lor vor fi depuse flori la monumentul lui Ștefan cel Mare și Sfînt, Complexul memorial „Eternitate”, Cimitirul Central din str. Armenească, Monumentul colaboratorilor organelor afacerilor interne căzuți la datorie din parcul „Valea Morilor”.

Participanții la eveniment își vor putea parca unitățile de transport la parcarea din adiacentul Complexului memorial „Eternitate” și pe str. Pan Halippa.

Inspectoratul Național de Patrulare îndeamnă cetățenii să respecte regulile de circulație, să parcheze mașinile doar în locuri special amenajate și să se conformeze cerințelor agenților de circulație.