Principală  —  Ştiri  —  Social   —   Taxatorul care a lovit un…

Taxatorul care a lovit un pasager cu piciorul a fost demis

Directorul general al Întreprinderii Municipale „Regia Transport Electric Chișinău” a anunțat că taxatorul care a lovit un pasager cu piciorul a fost eliberat din funcție în următoarea zi.

Noi nu tolerăm astfel de cazuri și comportament din partea angajaților RTEC. Această persoană a fost eliberată din funcție în următoarea zi, însă păcat că nu a fost filmat incidentul și până la lovituri. Care ar fi fost reacția societății dacă un copil s-ar fi îmbolnăvit … este un om străzii. Tot călătorii ne cer să nu acceptăm astfel de persoane în transportul public. Din păcate când cineva își satisface necesitățile fiziologice, toți au nervi”, a declarat Dorin Ciornîi, directorul RTEC.

Ciornîi a mai informat că a fost intensificată instruirea suplimentară a conductorilor și se planifică angajarea unui psihiatru care va discuta cu angajații din zona de risc sporit.

Acum două săptămâni pe rețelele de socializare a fost publicat un filmuleț video în care un taxator îmbrâncește un pasager și îl dă afară din troleibuz. La un moment dat, acesta îl lovește chiar și cu piciorul.

Imaginile video conțin limbaj licențios!