Târgul de Universităţi din România

Târgul de Universități din România se va desfășura în perioada 10-12 iulie curent, la Chişinău.

Evenimentul va avea loc în Grădina Publică „Ştefan cel Mare şi Sfânt” şi este organizat de Grupul de Iniţiativă Basarabeană din Cluj-Napoca, iar la târg şi-au anunţat participarea 14 organizaţii de studenţi din România.

În cadrul târgului vor fi prezentate ofertele educaţionale ale instituţiilor de învăţământ din oraşul Cluj-Napoca.

Scopul forumului este informarea, consilierea, motivarea şi integrarea tinerilor basarabeni în mediul universitar românesc, precum şi promovarea culturii româneşti în rândurile acestora.


Preluarea textelor de pe pagina www.zdg.md se realizează în limita maximă de 500 de semne. În mod obligatoriu, în cazul paginilor web (portaluri, agentii, instituţii media sau bloguri) trebuie indicat şi linkul direct la articolul preluat din www.zdg.md Instituţiile de presa care preiau articole sau imagini pentru emisiuni TV sau radio, vor cita sursa, iar ediţiile tipărite vor indica sursa şi autorul informaţiei. Preluarea integrală se poate realiza doar în condiţiile unui acord prealabil cu redacţia.

Comentariile Dvs. la articolele de pe www.zdg.md sunt apreciate, dacă sunt exprimate într-un limbaj decent. Ne rezervăm dreptul să nu publicăm sau să ștergem mesajele care aduc ofense și injurii celorlalți vizitatori, care incită la ură de rasă, religie și sex.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *