Sute de elevi din Ialoveni vor mânca la o cantină renovată

Cantina Liceului Teoretic „Ion Pelivan” din satul Răzeni, Ialoveni, a fost complet renovată și reutilată.

Pentru realizarea proiectului de renovare a cantinei Liceului Teoretic „Ion Pelivan” a fost nevoie de peste un milion de lei, bani oferiți de Asociația de prietenie Japonia-Moldova-Ucraina, Consiliul raional Ialoveni contribuţia liceului. Graţie acestui proiect, de mâine, cei 824 de elevi ai liceului vor mânca la cantina renovată.

În același timp, primarul satului Răzeni, Ion Crețu, a anunțat că administrația locală planifică izolarea termică a clădirii liceului, dar și achiziționarea unui cazan pe biomasă. Suma necesară pentru realizarea proiectului în cauză se cifrează la 5,2 mil. lei, resurse financiare fiind deja identificate.


Preluarea textelor de pe pagina www.zdg.md se realizează în limita maximă de 500 de semne. În mod obligatoriu, în cazul paginilor web (portaluri, agentii, instituţii media sau bloguri) trebuie indicat şi linkul direct la articolul preluat din www.zdg.md Instituţiile de presa care preiau articole sau imagini pentru emisiuni TV sau radio, vor cita sursa, iar ediţiile tipărite vor indica sursa şi autorul informaţiei. Preluarea integrală se poate realiza doar în condiţiile unui acord prealabil cu redacţia.

Comentariile Dvs. la articolele de pe www.zdg.md sunt apreciate, dacă sunt exprimate într-un limbaj decent. Ne rezervăm dreptul să nu publicăm sau să ștergem mesajele care aduc ofense și injurii celorlalți vizitatori, care incită la ură de rasă, religie și sex.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *