Statul va acorda foi de ardezie și țiglă metalică pentru lichidarea consecințelor calamităților din Glodeni

Comisia pentru Situații Excepționale (CSE) a aprobat, în ședința de luni, 12 august, eliberarea bunurilor din rezervele materiale ale statului în sumă de  276 680 de lei în foi de ardezie și țiglă metalică pentru lichidarea consecințelor calamităților în raionul Glodeni.

„În cadrul ședinței CSE au fost examinate solicitările autorităților publice locale privind alocarea mijloacelor financiare și materiale pentru lichidarea consecințelor calamităților naturale și s-a stabilit că este necesară o evaluare minuțioasă a tuturor solicitărilor și o prioritizare a intervențiilor. În acest context, prim-ministrul Maia Sandu a solicitat prezentarea pe viitor a unor informații mai detaliate cu privire la solicitările de acordare a compensațiilor. Premierul a precizat, de asemenea, că regretă faptul că unele autorități raionale nu fac niciun efort pentru a acorda ajutor financiar oamenilor, mai ales în cazul necesității de a lichida consecințele calamităților naturale cum ar fi cazul Glodeni”, de arată într-un comunicat emis de Guvern.

Foto: Facebook/ Glodeni Noutati & Info & Avize 

Preluarea textelor de pe pagina www.zdg.md se realizează în limita maximă de 500 de semne. În mod obligatoriu, în cazul paginilor web (portaluri, agentii, instituţii media sau bloguri) trebuie indicat şi linkul direct la articolul preluat din www.zdg.md Instituţiile de presa care preiau articole sau imagini pentru emisiuni TV sau radio, vor cita sursa, iar ediţiile tipărite vor indica sursa şi autorul informaţiei. Preluarea integrală se poate realiza doar în condiţiile unui acord prealabil cu redacţia.

Comentariile Dvs. la articolele de pe www.zdg.md sunt apreciate, dacă sunt exprimate într-un limbaj decent. Ne rezervăm dreptul să nu publicăm sau să ștergem mesajele care aduc ofense și injurii celorlalți vizitatori, care incită la ură de rasă, religie și sex.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *