Sondaj: Maia Sandu, printre liderii care se bucură de cea mai mare încredere

Fostul ministru al Educației Maia Sandu este printre liderii încrederii din partea cetățenilor R. Moldova. Aceasta arată datele unui sondaj recent realizat de către Magenta Consulting la comanda International Republican Institute (IRI).

Potrivit sondajului, cel mai mult se bucură de încrederea cetățenilor: Renato Usatâi (26%), Igor Dodon (24%), Iurie Leancă (17%), Maia Sandu (11%) și Vladimir Voronin (8%). Același sondaj arată că aproximativ 66% din cetățenii R. Moldova vor alegeri parlamentare anticipate. Dacă acestea ar avea loc duminica viitoare, 20% din populație ar vota pentru Partidul Nostru, 15% – PSRM, 12% – PPEM, același număr de voturi (7%) le-ar obține fracțiunile PCRM și Platforma Demnitate și Adevăr, PL și PDM – 5%, iar PLDM – 3%.

Menționăm că sondajul a fost realizat în perioada 29 septembrie – 21 octombrie pe un eșantion de 1.500 de persoane de pe tot teritoriul R. Moldova, fără cei din stânga Nistrului. Marja de eroare este de 1,8%.


Preluarea textelor de pe pagina www.zdg.md se realizează în limita maximă de 500 de semne. În mod obligatoriu, în cazul paginilor web (portaluri, agentii, instituţii media sau bloguri) trebuie indicat şi linkul direct la articolul preluat din www.zdg.md Instituţiile de presa care preiau articole sau imagini pentru emisiuni TV sau radio, vor cita sursa, iar ediţiile tipărite vor indica sursa şi autorul informaţiei. Preluarea integrală se poate realiza doar în condiţiile unui acord prealabil cu redacţia.

Comentariile Dvs. la articolele de pe www.zdg.md sunt apreciate, dacă sunt exprimate într-un limbaj decent. Ne rezervăm dreptul să nu publicăm sau să ștergem mesajele care aduc ofense și injurii celorlalți vizitatori, care incită la ură de rasă, religie și sex.

3 comentarii

 1. Oleg

  Offf, hai bre lasati-ma cu fecioara asta pe nume Maia, de parca nu a votat si ea pentru ca Filat sa ii de-a aeroportul lui Putin, ori de parca sa pui niste camere la examene e mare reforma in educatie.
  Eu va spun cum sa dat si luat mita asa si se da mai departe, poate chiar mai mult.

  • Mihail Chetrosu

   E bluf in ochi pozitionarea Maiei Sandu in clasament.
   Ea e pe al patru loc si in nici un caz nu l-ar depasi pe Usatii, Dodon si Leanca.

 2. Ecaterina Bostanica

  Da nu o mai faceți pe Maia sfântă, că e tot din echipa hoțului d eFilat, și tot acum îl victimizează ca toți PLDM-iștii.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *