Silvia Radu către toți politicienii: „Luați-vă de mână, toți sunteți o apă și-un pământ”

Silvia Radu cere tuturor politicienilor să nu folosească alegerile locale anticipate pentru a-și instala din nou partidele în Primăria Chișinău. „Luați-vă de mână, toți sunteți o apă și-un pământ, lăsați în pace măcar Chișinăul, să fie în țara asta, a cetățenilor”, a scris primarul interimar pe pagina sa de facebook. Mesajul a fost făcut public în contextul în care Vlad Plahotniuc a anunțat astăzi, 6 martie, că nu va înainta niciun candidat la alegerile locale anticipate din municipiul Chișinău, dar va susține candidatul partidelor pro-europene care va înregistra cele mai bune rezultate.

Reacția Silviei Radu vine după ce presa i-a cerut să comenteze declarațiile de astăzi ale lui Vlad Plahotniuc, candidatura lui Andrei Năstase, dar și alte declarații ale unor politicieni în legătură cu alegerile locale anticipate în Chișinău.

Silvia Radu a mai declarat că ea are agenda sa de lucru în Primărie și pe asta se concentrează primordial, în timp ce politicienii își au agenda lor.

La mijlocul lunii februarie, curent, după ce Dorin Chirtoacă și-a anunțat demisia, Silvia Radu, a declarat că nu a decis încă dacă va candida la funcția de primar al mun. Chișinău. „Astăzi nu vă pot răspunde pozitiv sau negativ la această întrebare. Dacă ați cunoaște adevăratele probleme ale municipiului, nu știu dacă mulți s-ar aventura să candideze pentru funcția de primar. Este o decizie foarte grea și mă mai gândesc”, a spus Silvia Radu, după ședința săptămânală a Primăriei din 19 februarie.


Preluarea textelor de pe pagina www.zdg.md se realizează în limita maximă de 500 de semne. În mod obligatoriu, în cazul paginilor web (portaluri, agentii, instituţii media sau bloguri) trebuie indicat şi linkul direct la articolul preluat din www.zdg.md Instituţiile de presa care preiau articole sau imagini pentru emisiuni TV sau radio, vor cita sursa, iar ediţiile tipărite vor indica sursa şi autorul informaţiei. Preluarea integrală se poate realiza doar în condiţiile unui acord prealabil cu redacţia.

Comentariile Dvs. la articolele de pe www.zdg.md sunt apreciate, dacă sunt exprimate într-un limbaj decent. Ne rezervăm dreptul să nu publicăm sau să ștergem mesajele care aduc ofense și injurii celorlalți vizitatori, care incită la ură de rasă, religie și sex.

2 comentarii

 1. Paulică

  SONDAJUL LUI PLAHOTNIUK

  Oligarhul uzurpator Plahotniuk a dat pricaz activiștilor PD-iști din sate
  să facă o comisie și să umble pe la casele oamenilor și să-i întrebe ce
  nu le ajunge lor să fie “polnostiu” fericiți. Au ajuns la o băbuță și ea
  începe să le enumere: lemne, cărbuni, popșoi, drumuri fără glod, un purceluș,
  dar cel mai tare mi-ar trebui un moșnegel, încă destul de țapân… Președintele
  comisiei, atunci se răstește la secretar: “Taie tot și scrie O …!”

  Așa-i și cu cenzura ZDG: “Tăieți tot și puneți trei puncte!

 2. Si ea, cucoana, ajunsa edila printr-o ironie a sortii, in ce ape se scalda? In apele lui Plahotniuc. E o unealta pompieristica,, dar cucoana ascunde faptul ca in realitate Plahotniuc a facut din ea o unealta eficace. Se complace cucoana in postura ingrate de papusa de circ, papusa de carpa, plasata de Plahotniuc la carma capitalei, ca sa sperie ciorile din copaci. Dar, dupa cum se vede si din stele, cucoana, devotata stapanului care a ferict-o cu un post la care nici nu a visat, vrea sa-si pastreze fotoliul cu orice pret, ca pe un bun personal. Sigur, cucoana fanatizata, scolarizata isi indeplineste rolul decorativ. Amestecand, artistic, teatral, la comanda, si numele adoratului stapan, in aceeasi oala, papusa plina de ate si de ace, se face indispensabila, complice. Dupa acelasi calapod aplicat cu success de Dodon. Cucoana se vrea cavaler al Mesei Rotunde, facandu-se de muci.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *