Și bălțenii vor să fie români. Au fost epuizate programările pentru depunerea jurământului în 2018. Solicitarea Consulatului

Reprezentanții Consulatului General al României din Bălți informează că, începând cu data de 20 iulie 2018, „locurile disponibile pentru programarea la depunerea jurământului de credinţă aferente anului 2018, au fost epuizate, iar listele cu persoanele programate au fost printate”. 

În același comunicat de presă se menționează că nu sunt acceptate modificări în liste, deoarece acestea au fost deja printate după epuizarea locurilor din sistem.  Reprezentanții Consulatului roagă să nu se mai apeleze la intermediari sau firme de consultanță pentru programări „pentru că acestea nu vor fi acceptate”. „Noi locuri vor fi introduse în sistem în luna decembrie 2018 pentru luna ianuarie 2019”, se mai anunță în comunicat.


Preluarea textelor de pe pagina www.zdg.md se realizează în limita maximă de 500 de semne. În mod obligatoriu, în cazul paginilor web (portaluri, agentii, instituţii media sau bloguri) trebuie indicat şi linkul direct la articolul preluat din www.zdg.md Instituţiile de presa care preiau articole sau imagini pentru emisiuni TV sau radio, vor cita sursa, iar ediţiile tipărite vor indica sursa şi autorul informaţiei. Preluarea integrală se poate realiza doar în condiţiile unui acord prealabil cu redacţia.

Comentariile Dvs. la articolele de pe www.zdg.md sunt apreciate, dacă sunt exprimate într-un limbaj decent. Ne rezervăm dreptul să nu publicăm sau să ștergem mesajele care aduc ofense și injurii celorlalți vizitatori, care incită la ură de rasă, religie și sex.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *