Șeful Tarom Iași a încercat să traverseze Vama Sculeni cu 500 de pachete de țigări cumpărate din R. Moldova

Şeful Tarom Iaşi şi un poliţist din Aeroport au încercat să traverseze Vama Sculeni cu aproape 500 de pachete de ţigări, cumpărate din R. Moldova, ceea ce depășește limita admisă conform legii, transmite Digi24. 

Cei doi au scăpat basma curată, iar cazul a fost muşamalizat. În faţa vameşilor au susţinut că nu şi-au dat seama că erau atât de multe. În plus, aveau în maşină şi cinci litri de wiskey.

Deşi vameşul care i-a prins ar fi trebuit să le confişte marfa şi să-i amendeze cu o sumă cuprinsă între 5.000 şi 10.000 de lei, omul i-a lăsat să plece.

Un poliţist de frontieră a intervenit însă şi le-a cerut să abandoneze toată marfa.


Preluarea textelor de pe pagina www.zdg.md se realizează în limita maximă de 500 de semne. În mod obligatoriu, în cazul paginilor web (portaluri, agentii, instituţii media sau bloguri) trebuie indicat şi linkul direct la articolul preluat din www.zdg.md Instituţiile de presa care preiau articole sau imagini pentru emisiuni TV sau radio, vor cita sursa, iar ediţiile tipărite vor indica sursa şi autorul informaţiei. Preluarea integrală se poate realiza doar în condiţiile unui acord prealabil cu redacţia.

Comentariile Dvs. la articolele de pe www.zdg.md sunt apreciate, dacă sunt exprimate într-un limbaj decent. Ne rezervăm dreptul să nu publicăm sau să ștergem mesajele care aduc ofense și injurii celorlalți vizitatori, care incită la ură de rasă, religie și sex.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *