Restricții de circulație prin punctul de trecere „Briceni-Rossoșanî”

Punctul de trecere „Briceni-Rossoșanî” și-a sistat temporar activitatea din cauza unor defecțiuni tehnice ale bazei de date din gestiunea autorităților vamale ucrainene.

În acest context, reprezentanții serviciului vamal recomandă participanților la traficul transfrontalier care și-au planificat traversarea frontierei prin punctul de trecere nominalizat, să opteze pentru alte posturi aflate în proximitate.

UPDATE (13.50): Punctul de trecere „Briceni-Rossoșanî”  și-a reluat activitatea după ce autoritățile vamale ucrainene au reușit remedierea defecțiunilor tehnice ale bazei de date din gestiune.


Preluarea textelor de pe pagina www.zdg.md se realizează în limita maximă de 500 de semne. În mod obligatoriu, în cazul paginilor web (portaluri, agentii, instituţii media sau bloguri) trebuie indicat şi linkul direct la articolul preluat din www.zdg.md Instituţiile de presa care preiau articole sau imagini pentru emisiuni TV sau radio, vor cita sursa, iar ediţiile tipărite vor indica sursa şi autorul informaţiei. Preluarea integrală se poate realiza doar în condiţiile unui acord prealabil cu redacţia.

Comentariile Dvs. la articolele de pe www.zdg.md sunt apreciate, dacă sunt exprimate într-un limbaj decent. Ne rezervăm dreptul să nu publicăm sau să ștergem mesajele care aduc ofense și injurii celorlalți vizitatori, care incită la ură de rasă, religie și sex.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *