Restricții de circulație prin punctul de trecere „Briceni-Rossoșanî”

Punc­tul de tre­ce­re „Briceni-Rossoșanî” și-a sis­tat tem­po­rar acti­vi­ta­tea din cau­za unor defec­țiuni teh­ni­ce ale bazei de date din ges­tiu­nea auto­ri­tă­ți­lor vama­le ucrai­ne­ne.

În acest con­text, repre­zen­tan­ții ser­vi­ci­u­lui vamal reco­man­dă par­ti­ci­pan­ți­lor la tra­fi­cul trans­fron­ta­li­er care și-au pla­ni­fi­cat tra­ver­sa­rea fron­ti­e­rei prin punc­tul de tre­ce­re nomi­na­li­zat, să opte­ze pen­tru alte pos­turi afla­te în pro­xi­mi­ta­te.

UPDATE (13.50): Punc­tul de tre­ce­re „Briceni-Rossoșanî”  și-a relu­at acti­vi­ta­tea după ce auto­ri­tă­ți­le vama­le ucrai­ne­ne au reu­șit reme­di­e­rea defec­țiu­ni­lor teh­ni­ce ale bazei de date din ges­tiu­ne.


Preluarea textelor de pe pagina www.zdg.md se realizează în limita maximă de 500 de semne. În mod obligatoriu, în cazul paginilor web (portaluri, agentii, instituţii media sau bloguri) trebuie indicat şi linkul direct la articolul preluat din www.zdg.md Instituţiile de presa care preiau articole sau imagini pentru emisiuni TV sau radio, vor cita sursa, iar ediţiile tipărite vor indica sursa şi autorul informaţiei. Preluarea integrală se poate realiza doar în condiţiile unui acord prealabil cu redacţia.

Comentariile Dvs. la articolele de pe www.zdg.md sunt apreciate, dacă sunt exprimate într-un limbaj decent. Ne rezervăm dreptul să nu publicăm sau să ștergem mesajele care aduc ofense și injurii celorlalți vizitatori, care incită la ură de rasă, religie și sex.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *