Restricții de circulație în municipiul Chișinău

Începând cu data de 11 noiembrie, ora 16:00 până la data de 13 noiembrie, ora 23:00, se sistează circulația rutieră pe şoseaua Hînceşti, tronsonul cuprins între stăzile Sprîncenoaia şi Sihastrului.

Astfel, circulaţia va fi interzisă în scopul organizării etapelor 4 şi 5 a Campionatului Drag Racing 2016.

Inspectoratul Naţional de Patrulare al IGP solicită şoferilor să evite porţiunea de drum menţionată, să se conformeze indicațiilor inspectorilor de patrulare şi să respecte regulile de circulație.


Preluarea textelor de pe pagina www.zdg.md se realizează în limita maximă de 500 de semne. În mod obligatoriu, în cazul paginilor web (portaluri, agentii, instituţii media sau bloguri) trebuie indicat şi linkul direct la articolul preluat din www.zdg.md Instituţiile de presa care preiau articole sau imagini pentru emisiuni TV sau radio, vor cita sursa, iar ediţiile tipărite vor indica sursa şi autorul informaţiei. Preluarea integrală se poate realiza doar în condiţiile unui acord prealabil cu redacţia.

Comentariile Dvs. la articolele de pe www.zdg.md sunt apreciate, dacă sunt exprimate într-un limbaj decent. Ne rezervăm dreptul să nu publicăm sau să ștergem mesajele care aduc ofense și injurii celorlalți vizitatori, care incită la ură de rasă, religie și sex.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *