Principală  —  Ştiri  —  Social   —   Restricții de circulație în capitală,…

Restricții de circulație în capitală, în perioada 5 noiembrie – 9 decembrie. Pe ce străzi vă veți putea deplasa?

Primăria municipiului Chişinău informează că în perioada 05 noiembrie – 09 decembrie 2018, va fi sistată circulația transportului pe str. 31 august 1989, în perimetrul străzilor Vasile Alecsandri – Armenească, în legătură cu executarea lucrărilor de reconstrucție a trei străzi din zona centrală a capitalei.

În perioada menționată, circulaţia transportului public va fi stabilită după cum urmează:

Ruta de microbuz nr. 101 – de pe bd. Ştefan cel Mare şi Sfânt pe str. Alexei Şciusev, str. Bucureşti şi în continuare pe traseul stabilit.

Ruta de microbuz nr. 103 – de pe bd. Ştefan cel Mare şi Sfânt pe str. Alexei Şciusev, str. Bucureşti, str. Ciuflea, bd. Constantin Negruzzi şi în continuare pe traseul stabilit.

Ruta de microbuz nr. 114 – de pe bd. Ştefan cel Mare şi Sfânt pe str. Alexei Şciusev, str. Bucureşti, str. Vasile Alecsandri, str. Alexei Şciusev şi în continuare pe traseul stabilit.

Ruta de microbuz nr. 116 – de pe str. str. M. Eminescu pe str. București, str. Armenească și în continuare pe traseul stabilit.

De asemenea, în perioada 05 noiembrie – 09 decembrie a.c., va fi sistată circulaţia transportului pe str. Tighina, tronsonul cuprins între străzile Avram Iancu  – Alexandru cel Bun, în legătură cu executarea lucrărilor de pozare a reţelelor de apeduct și canalizare.

În context, circulaţia transportului public va fi stabilită după cum urmează.

Ruta de microbuz nr. 157 – de pe bd. D. Cantemir pe str. Ismail.

Ruta de microbuz nr. 174  – de pe bd. D. Cantemir pe str. Ismail, str. Alexandru cel Bun şi în continuare pe traseul stabilit.

Totodată, informăm că în perioada 05 noiembrie – 09 decembrie 2018, va fi sistat total traficul rutier pe str. Vlaicu Pârcălab, tronsonul 31 August 1989 – București. Restricția de circulație este impusă de necesitatea executării lucrărilor de pozare a rețelelor edilitare. Conducătorii auto care traversează zona sunt rugaţi să respecte semnalizarea rutieră temporară.