Restricții de circulație în capitală în legătură cu vizita premierului român

În contextul vizitei premierului român la Chișinău pe parcursul zilei de 27 februarie, circulația pe unele străzi din centrul Chișinăului va fi limitată temporar.

Inspectoratul Național de Patrulare (INP) anunță destre restricții de circulație în perimetrul următoarelor străzi:

– M. B. Bodoni – București – Maria Cebotari – 31 August 1989;
– bd. Ștefan cel Mare – M. B. Bodoni – Veronica Micle – Al. Pușkin;
– bd. Ștefan cel Mare – Ciuflea (sediul central al Academiei de Științe a Moldovei);
– str. Burebista – bd. Dacia (IMSP Institutul Mamei și Copilului).

Ofițerii Inspectoratului National de Patrulare vor asigura ordinea publica și securitatea circulației rutiere pentru a preveni și contracara posibilele încălcări ale ordinii de drept. În acest context, INP solicită conducătorilor auto să se conformeze necondiționat indicațiilor agenților de patrulare și să manifeste disciplină maximă în trafic.

Vedeți AICI agenda vizitei Vioricăi Dăncilă la Chișinău


Preluarea textelor de pe pagina www.zdg.md se realizează în limita maximă de 500 de semne. În mod obligatoriu, în cazul paginilor web (portaluri, agentii, instituţii media sau bloguri) trebuie indicat şi linkul direct la articolul preluat din www.zdg.md Instituţiile de presa care preiau articole sau imagini pentru emisiuni TV sau radio, vor cita sursa, iar ediţiile tipărite vor indica sursa şi autorul informaţiei. Preluarea integrală se poate realiza doar în condiţiile unui acord prealabil cu redacţia.

Comentariile Dvs. la articolele de pe www.zdg.md sunt apreciate, dacă sunt exprimate într-un limbaj decent. Ne rezervăm dreptul să nu publicăm sau să ștergem mesajele care aduc ofense și injurii celorlalți vizitatori, care incită la ură de rasă, religie și sex.

1 comentariu

  1. ivancelgroaznic

    Si dak o veni Amerikanu mare sau Papa, o inchide cirkulatia in toata Republika Moldova ?

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *