Restricții de circulație în capitală. Ce străzi vor fi închise

Inspectoratul Național de Patrulare (INP) anunță că, în perioada 24 mai – 31 iulie, strada Negrești, tronsonul cuprins între străzile Pașcani și Calea Basarabiei, va fi închisă pentru lucrări de montare a sistemului de canalizare.

„Recomandăm șoferilor să se deplaseze pe străzile adiacente, respectând indicatoarele rutiere temporare”, susțin reprezentanții INP.


Preluarea textelor de pe pagina www.zdg.md se realizează în limita maximă de 500 de semne. În mod obligatoriu, în cazul paginilor web (portaluri, agentii, instituţii media sau bloguri) trebuie indicat şi linkul direct la articolul preluat din www.zdg.md Instituţiile de presa care preiau articole sau imagini pentru emisiuni TV sau radio, vor cita sursa, iar ediţiile tipărite vor indica sursa şi autorul informaţiei. Preluarea integrală se poate realiza doar în condiţiile unui acord prealabil cu redacţia.

Comentariile Dvs. la articolele de pe www.zdg.md sunt apreciate, dacă sunt exprimate într-un limbaj decent. Ne rezervăm dreptul să nu publicăm sau să ștergem mesajele care aduc ofense și injurii celorlalți vizitatori, care incită la ură de rasă, religie și sex.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *