REPORTAJ FOTO/ Zece imagini de la evenimentul de comemorare a victimelor de la 7 aprilie 2009

Câteva zeci de oameni, printre care avocați, reprezentanți ai societății, participanți la evenimentele din aprilie 2009, dar și simpli cetățeni s-au adunat în preajma Arcului de Triumf din Piața Marii Adunări Naționale (PMAN) din Chișinău pentru a condamna abuzurile la care au fost supuși unii dintre cei care, la 7 aprilie 2009, au participat la protestele anti-comuniste din PMAN.


Participanții la eveniment și-au exprimat îngrijorarea față de faptul că cei care se fac vinovați de torturarea și maltratarea tinerilor acum 10 ani au fost promovați în funcții în loc să fie trași la răspundere.


Preluarea textelor de pe pagina www.zdg.md se realizează în limita maximă de 500 de semne. În mod obligatoriu, în cazul paginilor web (portaluri, agentii, instituţii media sau bloguri) trebuie indicat şi linkul direct la articolul preluat din www.zdg.md Instituţiile de presa care preiau articole sau imagini pentru emisiuni TV sau radio, vor cita sursa, iar ediţiile tipărite vor indica sursa şi autorul informaţiei. Preluarea integrală se poate realiza doar în condiţiile unui acord prealabil cu redacţia.

Comentariile Dvs. la articolele de pe www.zdg.md sunt apreciate, dacă sunt exprimate într-un limbaj decent. Ne rezervăm dreptul să nu publicăm sau să ștergem mesajele care aduc ofense și injurii celorlalți vizitatori, care incită la ură de rasă, religie și sex.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *