PSRM are doi consilieri noi în Consiliul Municipal Chişinău

Fracțiunea Partidului Socialiștilor are doi consilieri noi în Consiliul Municipal Chişinău (CMC). O hotărâre în acest sens a fost aprobată astăzi, 23 aprilie, de Comisia Electorală Centrală (CEC), după ce mai mulţi consilieri municipali aleşi pe listele PSRM au obţinut mandatele de deputat, în urma alegerilor parlamentare din 24 februarie.

CEC a atribuit mandatele de consilier în Consiliul Municipal Chişinău, candidaților supleanți: Pavel Movilă și Valentin Ciornîi, de pe lista PSRM. Pavel Movilă este de profesie economist, iar Valentin Ciornâi este jurist.

Anterior mandatul de consilier pe listele PSRM a fost atribuit şi lui Iurie Cernomoreț.

Fracţiunea PSRM din CMC este formată din 19 consilieri. 


Preluarea textelor de pe pagina www.zdg.md se realizează în limita maximă de 500 de semne. În mod obligatoriu, în cazul paginilor web (portaluri, agentii, instituţii media sau bloguri) trebuie indicat şi linkul direct la articolul preluat din www.zdg.md Instituţiile de presa care preiau articole sau imagini pentru emisiuni TV sau radio, vor cita sursa, iar ediţiile tipărite vor indica sursa şi autorul informaţiei. Preluarea integrală se poate realiza doar în condiţiile unui acord prealabil cu redacţia.

Comentariile Dvs. la articolele de pe www.zdg.md sunt apreciate, dacă sunt exprimate într-un limbaj decent. Ne rezervăm dreptul să nu publicăm sau să ștergem mesajele care aduc ofense și injurii celorlalți vizitatori, care incită la ură de rasă, religie și sex.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *