Procurorii anticorupție au descins la Gara de Nord și la Depoul de Locomotive Bălți

Procurorii anticorupție au descins în această dimineață în cadrul S.C. Gara de Nord Chișinău, dar și la Depoul de Locomotive Bălți al ÎS „Calea Ferată din Moldova”.

Update: Trei persoane au fost reținute în urma perchezițiilor de la Gara de Nord

Descinderile de la Gara de Nord au loc în comun cu ofițerii Serviciului protecție internă și anticorupție al MAI. Potrivit Procuraturii Anticorupție, descinderile sunt efectuate și la domiciliul și automobilele unor angajați ai instituției, în cadrul unei cauze penale ce vizează fapte de luare de mită.

Descinderile de la Depoul Bălți sunt efectuate în comun cu colaboratorii Direcției Nord al Centrului Național Anticorupție și au loc în cadrul unei cauze penale ce vizează fapte de delapidare a averii străine și corupere pasivă.


Preluarea textelor de pe pagina www.zdg.md se realizează în limita maximă de 500 de semne. În mod obligatoriu, în cazul paginilor web (portaluri, agentii, instituţii media sau bloguri) trebuie indicat şi linkul direct la articolul preluat din www.zdg.md Instituţiile de presa care preiau articole sau imagini pentru emisiuni TV sau radio, vor cita sursa, iar ediţiile tipărite vor indica sursa şi autorul informaţiei. Preluarea integrală se poate realiza doar în condiţiile unui acord prealabil cu redacţia.

Comentariile Dvs. la articolele de pe www.zdg.md sunt apreciate, dacă sunt exprimate într-un limbaj decent. Ne rezervăm dreptul să nu publicăm sau să ștergem mesajele care aduc ofense și injurii celorlalți vizitatori, care incită la ură de rasă, religie și sex.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *