Principală  —  IMPORTANTE   —   Maia Sandu spune că Igor…

Maia Sandu spune că Igor Dodon comunică în continuare cu Vlad Plahotniuc: „Se încearcă un târg acolo”

Foto: gov.md

Lidera PAS spune că Igor Dodon și Vladimir Plahotniuc mențin comunicarea și că, în urma publicării imaginilor se vede clar că se încearcă un târg despre care vom afla mai târziu. Declarațiile au fost făcute în cadrul emisiunii „Cutia Neagră” de la TV 8.

Maia Sandu spune că ar fi mai multe teme de discuție și țin de mai multe aspecte. „Ei întotdeauna au comunicat și sunt aproape sigur că ei comunică și acum, prin instrumente de tehnologii informaționale și se incearca un târg și o să vedem până la urma ce e”.

În același timp, Sandu nu crede că fostul lider PDM ar lua în considerație revenirea în Republica Moldova. Asta pentru că a atacat SUA în judecată pentru refuzul de a-i acorda azil politic și că nu ar negocia eventuale condiții mai bune de închisoare la Chișinău.

„Discută lucruri mai optimiste, e greu să știm exact, dar încearcă să obțină ceva de la Dodon. S-ar putea să fie pe partea de procuratură și de averi, confiscare, poate își dorește un rol în politica moldovenească. Iar dacă documentele de la procuratură nu sunt suficient de bune și nu va fi extrădat, atunci nu cred ca el va pleca de acolo în curând. Asta pentru că a acționat statul că i-a refuzat azil politic, iar în acel moment se pierde calitatea sa ca parte a acestui proces”, a mai spus Maia Sandu.