VIDEO/ Prima declarație a activistului care l-a pălmuit pe deputatul Sergiu Sîrbu

Activistul civic Pavel Grigorciuc, fost membru al PCRM, a publicat pe Facebook o postare în care recunoaște că l-a pălmuit pe Sergiu Sârbu, după ce deputatul l-ar fi insultat. Grigorciuc susține însă că i-a dat doar o palmă lui Sergiu Sîrbu, asta deși soția deputatului ne-a comunicat că acesta se află în stare gravă la spital.

„După ce s-a încheiat protestul, am trecut pe lângă cafeneaua Penthouse, unde în acel moment a intrat și deputatul PDM, Sergiu Sîrbu, pe care eu l-am numit trădător. În opinia mea, Sîrbu este un trădător, un exemplu de corupție în Parlamentul R. Moldova. Ca răspuns, Sîrbu a avut tupeul să mă insulte public în prezența mai multor persoane, care se aflau la terasa cafenelei. Având emoții, i-am dat o palmă peste obraz pentru ca să îl readuc la realitate. Chiar și după asta, el a continuat să mă insulte. Mai mult ca atât, după acest incident, din cafenea au ieșit și alți deputați, care au început să mă amenințe. Aici s-a încheiat și tot conflictul. Deputații au intrat în cafenea, iar eu am plecat. Sunt împotriva soluționării întrebărilor prin astfel de metode, dar, în opinia mea, există situații în care orice om, după o insultă publică, ar trebui să își protejeze onoarea și demnitatea”, a scris Grigorciuc.

Activistul a mai menționat că în cafenea erau camere de supraveghere, așa că înregistrările video pot fi ridicate pentru a evita speculațiile.

Deputatul Sergiu Sîrbu, internat în spital în stare gravă, după ședința Parlamentului

Grigorciuc a publicat imagini video din momentul în care polițiștii îi solicită să meargă la Inspectorat pentru că pe numele acestuia a fost depusă o plângere.


Preluarea textelor de pe pagina www.zdg.md se realizează în limita maximă de 500 de semne. În mod obligatoriu, în cazul paginilor web (portaluri, agentii, instituţii media sau bloguri) trebuie indicat şi linkul direct la articolul preluat din www.zdg.md Instituţiile de presa care preiau articole sau imagini pentru emisiuni TV sau radio, vor cita sursa, iar ediţiile tipărite vor indica sursa şi autorul informaţiei. Preluarea integrală se poate realiza doar în condiţiile unui acord prealabil cu redacţia.

Comentariile Dvs. la articolele de pe www.zdg.md sunt apreciate, dacă sunt exprimate într-un limbaj decent. Ne rezervăm dreptul să nu publicăm sau să ștergem mesajele care aduc ofense și injurii celorlalți vizitatori, care incită la ură de rasă, religie și sex.

1 comentariu

  1. didi

    atata timp cat bati oameni pe strada, mi se pare normal sa te ia politia, doar reprezinti pericol public. eu te-as retine pentru 72 de ore, ceea ce faci tu este ultraj si agresiune fizica. un om normal nu se acupa sa palmuiasca lumea pe strada. si daca era o palma, nu ajungea omul la spital, nu?

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *