Principală  —  Ştiri  —  Social   —   Președinția ignoră apelurile cetățenilor

Președinția ignoră apelurile cetățenilor

Pe parcursul zilei de luni, 17 iulie, numerele de telefon care ar trebui să asigure comunicarea dintre Președinția R. Moldova și cetățeni, în scopul unei mai bune informări sau din perspectiva accesului la audiență au fost indisponibile. Ore în șir, toate numerele de telefon indicate pe site-ul presedintie.md erau inaccesibile.

Abia la ora 13:50, consultantul principal al serviciului de presă, Carmena Lupei, ne-a confirmat că, probabil, au fost niște probleme tehnice, problema, mai degrabă, fiind cauzată de ședința de lucru la care a participat întreg Aparatul Președinției.

Solicitat de ZdG, expertul în probleme de comunicare, Vladislav Șaran, a calificat situația drept „o neregulă destul de serioasă, iar acest comportament denotă faptul că acele numere de telefoane sunt inutile”.

Contactat de ZdG, ex-președintele R. Moldova, Mircea Snegur, a refuzat să comenteze această situație, menționând că s-a retras din piața mediatică după ce a slujit-o suficient de mult timp.

Amintim că, pe site-ul Președinției, sunt indicate numerele de contact ale serviciului distincții de stat, cabinetului de heraldică, serviciul cetățenie și grațieri, secția petiții și audiență și aparatul președintelui.