Președinția ignoră apelurile cetățenilor

Pe parcursul zilei de luni, 17 iulie, numerele de telefon care ar trebui să asigure comunicarea dintre Președinția R. Moldova și cetățeni, în scopul unei mai bune informări sau din perspectiva accesului la audiență au fost indisponibile. Ore în șir, toate numerele de telefon indicate pe site-ul presedintie.md erau inaccesibile.

Abia la ora 13:50, consultantul principal al serviciului de presă, Carmena Lupei, ne-a confirmat că, probabil, au fost niște probleme tehnice, problema, mai degrabă, fiind cauzată de ședința de lucru la care a participat întreg Aparatul Președinției.

Solicitat de ZdG, expertul în probleme de comunicare, Vladislav Șaran, a calificat situația drept „o neregulă destul de serioasă, iar acest comportament denotă faptul că acele numere de telefoane sunt inutile”.

Contactat de ZdG, ex-președintele R. Moldova, Mircea Snegur, a refuzat să comenteze această situație, menționând că s-a retras din piața mediatică după ce a slujit-o suficient de mult timp.

Amintim că, pe site-ul Președinției, sunt indicate numerele de contact ale serviciului distincții de stat, cabinetului de heraldică, serviciul cetățenie și grațieri, secția petiții și audiență și aparatul președintelui.


Preluarea textelor de pe pagina www.zdg.md se realizează în limita maximă de 500 de semne. În mod obligatoriu, în cazul paginilor web (portaluri, agentii, instituţii media sau bloguri) trebuie indicat şi linkul direct la articolul preluat din www.zdg.md Instituţiile de presa care preiau articole sau imagini pentru emisiuni TV sau radio, vor cita sursa, iar ediţiile tipărite vor indica sursa şi autorul informaţiei. Preluarea integrală se poate realiza doar în condiţiile unui acord prealabil cu redacţia.

Comentariile Dvs. la articolele de pe www.zdg.md sunt apreciate, dacă sunt exprimate într-un limbaj decent. Ne rezervăm dreptul să nu publicăm sau să ștergem mesajele care aduc ofense și injurii celorlalți vizitatori, care incită la ură de rasă, religie și sex.

1 comentariu

  1. ivancelgroaznic

    “Președinția ignoră apelurile cetățenilor”
    Cum ignora shi o republica intreaga. Oare la ce sa ne ashteptam, dac face pretenie cu rusia, belarus shi korea, toate rezhimuri de diktatura ? Pin nui tirziu, organizat impichment de urzhenta, ca sa nu plinzhem in pumni dupe aia.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *