Pe ce traseu vor circula troleibuzele care vor face legătura dintre Trușeni și Chișinău

Cinci troleibuze cu mers autonom vor fi puse în circulație, la începutul lunii noiembrie pe o nouă rută de troleibuz, care va face legătura dintre Chișinău și comuna Trușeni.

Primarul interimar al capitalei, Ruslan Codreanu, a menționat pe o rețea de socializare că troleibuzele vor fi puse în circulație până pe 9 noiembrie: „Este adevărat, urmează să semnez o dispoziție ca până pe 9 noiembrie, ruta de troleibuz nr. 34 să fie funcțională și să rezolvăm o problemă care a durat ani de zile pentru Trușeni”.

Ruta de troleibuze nr. 34 va avea următorul itinerar:
– Tur: str. Ciuflea, bd. Ștefan cel Mare și Sfânt, Calea Ieșilor, satul Trușeni (str. 27 august).
– Retur: satul Trușeni (str. 27 august), Calea Ieșilor, satul Trușeni (str. 27 august)

Potrivit șefului Direcției Relații Publice, Vadim Brînzaniuc, dispoziția va fi semnată astăzi, 26 noiembrie. Pentru ansamblarea troleibuzelor, anul acesta au fost alocate 2 000 000 de lei.

Foto: Facebook/Ruslan Codreanu
Reporter stagiar: Milena Onisim


Preluarea textelor de pe pagina www.zdg.md se realizează în limita maximă de 500 de semne. În mod obligatoriu, în cazul paginilor web (portaluri, agentii, instituţii media sau bloguri) trebuie indicat şi linkul direct la articolul preluat din www.zdg.md Instituţiile de presa care preiau articole sau imagini pentru emisiuni TV sau radio, vor cita sursa, iar ediţiile tipărite vor indica sursa şi autorul informaţiei. Preluarea integrală se poate realiza doar în condiţiile unui acord prealabil cu redacţia.

Comentariile Dvs. la articolele de pe www.zdg.md sunt apreciate, dacă sunt exprimate într-un limbaj decent. Ne rezervăm dreptul să nu publicăm sau să ștergem mesajele care aduc ofense și injurii celorlalți vizitatori, care incită la ură de rasă, religie și sex.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *