Pe ce străzi din capitală sunt localizate mașinile capcană ale INP

Inspectoratul Național de Patrulare îndeamnă șoferii să respecte limita de viteză și anunță că astăzi, 16 august, mașinile capcană se vor afla pe R3, str.Basarabiei, str. N. Milescu Spătarul, șos. Hâncești și bd. Mircea cel Bătrân din capitală.

Totodată, ofițerii de patrulare din nordul țării vor acționa toată ziua pe traseul M5 pentru a depista prin intermediul aplicației E-DATA, șoferii care au comis încălcări în trafic și se eschivează de la răspunderea contravențională.

Inspectoratul Național de Patrulare recomandă șoferilor să respecte Regulamentul Circulației Rutiere, în special limita de viteză, pentru a evita producerea unor evenimente neplăcute.

Începând cu 10 august, curent, cinci mașini capcană dotate cu radare, înregistrate cu numere civile vor fi amplasate pe trasee din țară pentru a diminua numărul de accidente rutiere produse din cauza excesului de viteză.

În perioada 14 -15 august curent, peste 1 100 de șoferi au încălcat regulile de circulație, dintre care:

  • 811 au depășit limita de viteză;
  • 8 conduceau în stare de ebrietate;
  • 13 nu aveau permis de conduce.

În acest timp s-au înregistrat 6 accidente rutiere, soldate cu 8 persoane traumatizate.


Preluarea textelor de pe pagina www.zdg.md se realizează în limita maximă de 500 de semne. În mod obligatoriu, în cazul paginilor web (portaluri, agentii, instituţii media sau bloguri) trebuie indicat şi linkul direct la articolul preluat din www.zdg.md Instituţiile de presa care preiau articole sau imagini pentru emisiuni TV sau radio, vor cita sursa, iar ediţiile tipărite vor indica sursa şi autorul informaţiei. Preluarea integrală se poate realiza doar în condiţiile unui acord prealabil cu redacţia.

Comentariile Dvs. la articolele de pe www.zdg.md sunt apreciate, dacă sunt exprimate într-un limbaj decent. Ne rezervăm dreptul să nu publicăm sau să ștergem mesajele care aduc ofense și injurii celorlalți vizitatori, care incită la ură de rasă, religie și sex.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *