Ora 12.00. “Un colet pentru corupți”. Protest în fața Guvernului R.Moldova

Astăzi, duminică, 5 august 2018, ora 12.00, comunitatea “Adoptă un vot” și “Occupy Guguță” anunță un protest în fața Guvernului. “Vă pregătim coletele. Pruncul vă așteaptă”, este mesajul adresat guvernării. 

Pe 5 august diaspora vine acasă cu un mesaj pentru guvernanți. Vă pregătim coletele. Pruncul vă așteaptă. Vino pe 5 august în fața Guvernului, adă un colet și o foaie pe care să scrii un mesaj pentru guvernanți. Haideți să le arătăm căt de mulți și nemulțumiți suntem”, se menționează în mesajul care anunță acțiunea de protest organizată de “Adoptă un vot” și “Occupy Guguță”.

Pe 26 august 2018, în Piața Marii Adunări Naționale, opoziția politică, dar și societatea civilă nemulțumită de activitatea guvernării, au anunțat organizarea unui protest masiv, “Adunarea Generală a Cetățenilor”, eveniment la care și-au anunțat prezența mai mulți reprezentanți ai Diasporei, care vor veni în acea perioadă la Chișinău.


Preluarea textelor de pe pagina www.zdg.md se realizează în limita maximă de 500 de semne. În mod obligatoriu, în cazul paginilor web (portaluri, agentii, instituţii media sau bloguri) trebuie indicat şi linkul direct la articolul preluat din www.zdg.md Instituţiile de presa care preiau articole sau imagini pentru emisiuni TV sau radio, vor cita sursa, iar ediţiile tipărite vor indica sursa şi autorul informaţiei. Preluarea integrală se poate realiza doar în condiţiile unui acord prealabil cu redacţia.

Comentariile Dvs. la articolele de pe www.zdg.md sunt apreciate, dacă sunt exprimate într-un limbaj decent. Ne rezervăm dreptul să nu publicăm sau să ștergem mesajele care aduc ofense și injurii celorlalți vizitatori, care incită la ură de rasă, religie și sex.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *