Oamenii supărați pe Renato Usatâi

Câțiva locuitori din orașul Bălți se arată nemulțumiți de faptul că primarul Renato Usatîi, în loc să îndeplinească promisiunile făcute în timpul campaniei electorale, preferă să stea în „Orășelul Victoriei” din fața Parlamentului, Chișinău.

În acest sens, mai mulți oameni și-au instalat corturile în fața Primăriei din mun. Bălți. Potrivit protestatarilor, numărul acestora va crește așa cum tot mai mulți observă că actualul primar nu a făcut mai nimic pentru oraș, decât concerte și multe discursuri pompoase.

Totodată, aceștia spun că Renato Usatâi a stat mai mult la Moscova sau Chișinău, decât la Bălți, la locul de muncă pentru care este plătit.

Foto: blogul de la Bălți


Preluarea textelor de pe pagina www.zdg.md se realizează în limita maximă de 500 de semne. În mod obligatoriu, în cazul paginilor web (portaluri, agentii, instituţii media sau bloguri) trebuie indicat şi linkul direct la articolul preluat din www.zdg.md Instituţiile de presa care preiau articole sau imagini pentru emisiuni TV sau radio, vor cita sursa, iar ediţiile tipărite vor indica sursa şi autorul informaţiei. Preluarea integrală se poate realiza doar în condiţiile unui acord prealabil cu redacţia.

Comentariile Dvs. la articolele de pe www.zdg.md sunt apreciate, dacă sunt exprimate într-un limbaj decent. Ne rezervăm dreptul să nu publicăm sau să ștergem mesajele care aduc ofense și injurii celorlalți vizitatori, care incită la ură de rasă, religie și sex.

2 comentarii

  1. Simion

    Naivii, credului cu drept de vot! Au votat o bahahuie tumefiata, labartata, o hiena matrafoxata dusa cu socrcova, un babalac agitpropagandist sturlubatic, un badaran abject cu gura zabaloasa si intelect de canal, care tinde sa creeze o situatie de Apocalips, un sistem inuman.

  2. Anatolie Mereuta

    Tov.ales de ei ii ameninta ca fac demonstratii fiind platiti de nu stiu cine,pt.ca el are voie la Chisinau sa demonstreze ca mu-i platit de moskova,iar ei nu au voie ca sunt la ordinele lui.primarul pistolar si injurator Usatai aflat in concediu in piata din Chisinau,nu in cea din Balti unde s-a ales primar cu 70% din primul tur…

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *