O nouă rundă de distincții. Pentru ce merite Igor Dodon și-a decorat propriul consilier

Igor Dodon a înmânat astăzi, 2 noiembrie, mai multe distincții de stat unui grup de cetățeni care „s-au remarcat prin muncă îndelungată și prodigioasă”.

Printre persoanele care s-au învrednicit de înalte distincții de stat se numără și consilierul președintelui, Maxim Lebedinschi, care a fost decorat cu Medalia „Meritul Civic” pentru muncă îndelungată și prodigioasă în domeniul jurisprudenței, merite în promovarea principiilor fundamentale ale statului de drept și contribuție la apărarea drepturilor, libertăților și intereselor legitime și constituționale ale cetățenilor.

Dumitru Postovan, pereședinte al Curții de Arbitraj Comercial Internațional a fost decorat cu Titlul onorific „Om Emerit”, iar următorilor cetățeni le-a fost înmânat Ordinul „Gloria Muncii”:

 • Nina Cernat, judecător la Curtea de Apel Cahul și membră al Consiliului Superior al Magistraturii;
 • Dumitru Bevza, avocat în Biroul Asociat de avocați „Comrat”
 • Raisa Guzun, pensionară al organelor Procuraturii;
 • Vasile Șchiopu, președinte al Judecătorii Ungheni.

Pentru succes în activitatea de creație, Lidiei Botezatu-Dolgan, Olgăi Ciolacu și lui Nicolae Ghibu le-a fost oferit titlul onorific „Artist al Poporului”.


Preluarea textelor de pe pagina www.zdg.md se realizează în limita maximă de 500 de semne. În mod obligatoriu, în cazul paginilor web (portaluri, agentii, instituţii media sau bloguri) trebuie indicat şi linkul direct la articolul preluat din www.zdg.md Instituţiile de presa care preiau articole sau imagini pentru emisiuni TV sau radio, vor cita sursa, iar ediţiile tipărite vor indica sursa şi autorul informaţiei. Preluarea integrală se poate realiza doar în condiţiile unui acord prealabil cu redacţia.

Comentariile Dvs. la articolele de pe www.zdg.md sunt apreciate, dacă sunt exprimate într-un limbaj decent. Ne rezervăm dreptul să nu publicăm sau să ștergem mesajele care aduc ofense și injurii celorlalți vizitatori, care incită la ură de rasă, religie și sex.

2 comentarii

 1. Lider Moldovan

  Noi l-am ales președinte pe “preafericitul” mancurt IDIOT Igor Dodon? Da, noi l-am ales! I-am dat “korobka” cu tinichele și acum prebuie să suportăm consecințele! DEGRABĂ ÎȘI VA DECORA FAMILIA ȘI APOI PE SINE, ÎNSUȘI!

  Apropo, că i-am dat “korobka” cu tinichele, încă nu-i cel mai strașnic lucru pe care poate să-l facă “preafericitul” mancurt IDIOT Igor Dodon. Numai ce a venit din vizită de la monstrul imperialist din Kremlin Putin. Aici este controlat aproape în totalitate de talpa iadului Plahotniuk. SURPRIZELE ÎNCĂ VOR URMA!

 2. ivancelgroaznic

  „s-au remarcat prin muncă îndelungată și prodigioasă”. So remarkat prin slugarnicie la Dodon. Normal sa dea zhestjanki la oameni cari fac legea, ca doar o sa skoata basma curata pe ilan Shor, mai ales la Kagul-orasu rosu.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *