O fostă deputată s-a stins din viață noaptea trecută

Fosta deputată comunistă, Maria Postoico, s-a stins din viață noaptea trecută, 8 septembrie, la vârsta de 69 de ani. Informația a fost făcută publică de către Bodnarenco Elena, fostă colegă de partid cu Maria Postoico.

Într-un mesaj postat pe pagina sa de facebook, comunista Elena Bodnarenco a transmis condoleanțe celor apropiați.

„Vor fi spuse multe lucruri frumoase și cuvinte corecte, dar cele mai importante lucruri despre ea și le-a spus ea însăși: Eu sunt fidelă prietenilor, familiei și alegatorilor”, a scris Bodnarenco pe facebook.

Marina Postoico a fost membru PCRM de la înființarea partidului. La alegerile parlamentare din anul 1998, Maria Postoico a fost aleasă ca deputat în Parlamentul Republicii Moldova, pe lista Partidului Comuniștilor, fiind realeasă în anii 2001 și 2005. La 31 martie 2005 a fost aleasă în funcția de vicepreședinte al Parlamentului Republicii Moldova. Din mai 2009 a fost aleasă în funcția de lider al fracțiunii PCRM în Parlamentul Republicii Moldova.


Preluarea textelor de pe pagina www.zdg.md se realizează în limita maximă de 500 de semne. În mod obligatoriu, în cazul paginilor web (portaluri, agentii, instituţii media sau bloguri) trebuie indicat şi linkul direct la articolul preluat din www.zdg.md Instituţiile de presa care preiau articole sau imagini pentru emisiuni TV sau radio, vor cita sursa, iar ediţiile tipărite vor indica sursa şi autorul informaţiei. Preluarea integrală se poate realiza doar în condiţiile unui acord prealabil cu redacţia.

Comentariile Dvs. la articolele de pe www.zdg.md sunt apreciate, dacă sunt exprimate într-un limbaj decent. Ne rezervăm dreptul să nu publicăm sau să ștergem mesajele care aduc ofense și injurii celorlalți vizitatori, care incită la ură de rasă, religie și sex.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *