Noi membri la Poliția de Frontieră

La Colegiul Național al Poliției de Frontieră, 44 de tineri înscriși la cursurile de formare iniţială, în toamna anului 2014, au depus Jurământul de credinţă Patriei.

Festivitatea oficială s-a desfășurat în prezența conducerii Departamentului Poliției de Frontieră, cadrelor didactice și a celor 44 de cursați.

În mesajul de felicitare, adresat deValentin Fiodorov, șeful adjunct al Departamentului Poliției de Frontieră, proaspeţii polițiști de frontieră au fost îndemnați să dea dovadă de devotament, integritate și profesionalism în îndeplinirea viitoarelor misiuni de serviciu, iar cunoștințele acumulate să fie bază a unui serviciu calitativ și impecabil la frontieră.

Până a ajunge să rostească cuvintele sacre ale Jurământului, pe parcursul a patru luni, tinerii polițiști de frontieră au studiat disciplinele de specialitate, utilizarea corectă a armamentului și au imbunatățit abilitățile la limba ebgleză, la fel, s-au informat cu regulamentele de ordin intern și cu legislația națională. Următoarele două luni, partea teoretică va fi transpusă în ore practice. La încheierea studiilor, tinerii vor susține examene și ulterior repartizați în subdiviziunile Poliției de Frontieră.


Preluarea textelor de pe pagina www.zdg.md se realizează în limita maximă de 500 de semne. În mod obligatoriu, în cazul paginilor web (portaluri, agentii, instituţii media sau bloguri) trebuie indicat şi linkul direct la articolul preluat din www.zdg.md Instituţiile de presa care preiau articole sau imagini pentru emisiuni TV sau radio, vor cita sursa, iar ediţiile tipărite vor indica sursa şi autorul informaţiei. Preluarea integrală se poate realiza doar în condiţiile unui acord prealabil cu redacţia.

Comentariile Dvs. la articolele de pe www.zdg.md sunt apreciate, dacă sunt exprimate într-un limbaj decent. Ne rezervăm dreptul să nu publicăm sau să ștergem mesajele care aduc ofense și injurii celorlalți vizitatori, care incită la ură de rasă, religie și sex.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *