Nistor Grozavu, despre ghereta „apărută peste noapte”: „Lucrările nu au fost autorizate”

Instalarea gheretei în fața liceului Gheorghe Asachi din Chișinău nu a fost autorizată. Această declarație a fost făcută de către viceprimarul Nistor Grozavu, după ședința Primăriei de astăzi.

Potrivit lui Grozavu, în centrul Chișinăului nu au fost autorizate asemenea lucrări și vor fi verificate actele în baza cărora aceasta a fost instalată.

„Până acum, în ultimii doi ani și jumătate, nu au fost instalate gherete, au fost făcute doar reamplasări. Orice reamplasare a fost doar cu acordul primarului, și asta doar atunci când ghereta era unica sursă de existență a unei familii. În centrul Chișinăului nu au fost autorizate asemenea lucrări, o să verificăm în baza căror acte a fost instalată”, a subliniat viceprimarul capitalei.

Amintim că, recent, pe strada Pușkin la intersecție cu strada 31 august 1989, lâângă liceul Gheorghe Asachi a „răsărit” o gheretă din sticlă, cu puțin timp înainte de începerea noului an școlar.

Menționăm că aceasta a fost instalată, în pofida faptului că edilul capitalei Dorin Chirtoacă a interzis amplasarea, în oraș, a noilor gherete.


Preluarea textelor de pe pagina www.zdg.md se realizează în limita maximă de 500 de semne. În mod obligatoriu, în cazul paginilor web (portaluri, agentii, instituţii media sau bloguri) trebuie indicat şi linkul direct la articolul preluat din www.zdg.md Instituţiile de presa care preiau articole sau imagini pentru emisiuni TV sau radio, vor cita sursa, iar ediţiile tipărite vor indica sursa şi autorul informaţiei. Preluarea integrală se poate realiza doar în condiţiile unui acord prealabil cu redacţia.

Comentariile Dvs. la articolele de pe www.zdg.md sunt apreciate, dacă sunt exprimate într-un limbaj decent. Ne rezervăm dreptul să nu publicăm sau să ștergem mesajele care aduc ofense și injurii celorlalți vizitatori, care incită la ură de rasă, religie și sex.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *